Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Ten sam Mata: - Tateeee a mogę powiedzieć brzydko?
#rap #mata #tvpis
Ale jejku powiedz co to się takiego stało po poprzednim kawałku?
Kyrie elejson.
Za antykomora też typa ścigano. A ludzie byli karani za "Donald matole", choć prezydentem
@eMWu12: No i odpowiedzial w kolejnej piosence. To cos strasznego?
@sredni_szu: @Piro3202: pisarz z niego może i dobry (a na pewno znany), ale ten tekst to zwykły pokaz chamstwa i tyle. Ten sam poziom co "j---ć legię" czy "j---ć pis" - czyli bardzo niski. Przypominam tak dla formalności że przeklinanie czy obrażanie w Polsce jest karalne
Nie słucham tych wszystkich gimboraperów, ale jak mówi w tekstach, że **** to +10 do respektu mimo wszystko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
o nim głośnoo
@eMWu12: Dokładnie, na przykład nie ma szans aby policja spisywała i sporządzała wnioski o wszczęcie postępowania za współorganizowanie protestów wobec czternastolatki tylko dlatego że brała udział w proteście, prawda?