Aktywne Wpisy
America +145
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
OCIEBATON +1056
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
taki jest średni poziom intelektualny ludzi nazywających innych foliarzami na tym portalu
#humorinformatykow #foliarze #zalesie
@paczelok: może próbował to robic na telefonie stacjonarnym :) Wtedy by to wyjaśniało wiele rzeczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
może może, któż to wie
@paczelok: zajebisty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Uri_: o kolejny kolega wyszedł z jaskini
jak masz taki telefon na korbkę to kup smartfona i np zainstaluj popularną aplikację snapchat albo facebook messenger i pobaw się filtrami wykrywającymi gdzie jest twarz
ja wiem że w średniowieczu nie mieliście takich zabawek ale jest 2021 teraz a film był kręcony w 2015 ten co podlinkowałem
@asdfghjkl: właśnie to miałem wstawić to samo
@Uri_: ty tak na serio piszesz czy sobie jaja robisz bo nie wiem jak można tak nie ogarniać rzeczywistości w której się żyje
nie zaprzeczam istnieniu ML, ale na telefonach to nie poziom z filmu (z pierwszego posta)
@asdfghjkl:
@Uri_: Znaczy sam potwierdzasz, że da się?