Aktywne Wpisy
Z facetami to można porozmawiać jedynie o bzdurach typu:
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
- nowe gry czy seriale na Netflix
- wyniki Euro 20xx
- problemy w pracy
- kto z kim, po co i za ile z pracy czy ze znajomych
miku555 +16
Komentarz usunięty przez autora
@Cheeseburgg: bo grube zazwyczaj są leniwe. Nie wyciągną cię na rower, albo kajaki, tylko bardziej na zamulanie przed netflixem z paczką chipsów.
A po drugie. Naturalne. Chude jest zdrowe. Sama zobacz. Jak ktoś chudy to widać indywidualne cechy ciała. Im grubsi ludzie tym bardziej podobni do siebie.
Po wtóre to jaką ktoś ma wagę oznacza jak potrafi dbać o swoje zdrowie. A facetom bardziej zależy na zdrowiu lasek niż laskom na zdrowiu facetów. Dlaczego? Biologia rozrodu. Innymi słowy widząc otłuszczoną laskę wiesz że będzie miała problemy zdrowotne i nie musisz się na tym znać, wiesz to podświadomie, bo każda ciotka klotka z nadwagą na coś zdrowotnego narzeka. PROSTE.
Ciało wysportowane jest ciałem PIĘKNYM. Nawet gdy
Komentarz usunięty przez moderatora
Mój ma idealną szczupłą figurę, długie mega szczupłe nogi i ma zupełnie inne BMI więc strach mi sobie go wyobrazić w 20 a twoim zdaniem to jest bycie ulanym :)
Ja przy 19.5 wyglądałam naprawdę jak dziecko. Rozmiar 32/34.. jakbym schudła to by mnie rodzina wysłała do jakiegoś ośrodka leczenia zaburzeń jedzenia na bank. No i miałam wtedy 16
@Cheeseburgg: za cycka, za dupę, a nie za tłuszcz na brzuchu, fuj