Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ruok: bardzo chudze w sensie normalne jak moja sylwetka? Wiem że Polacy przyzwyczaili się do ulanyxh polek ale sory, kobieta ma być szczupła i zero tłuszczu na brzuchu czy nogach, wystarczy nie jeść jak świnia i ćwiczyć xD
  • Odpowiedz
czemu mezczyzni leca na szczuple laski?

@Cheeseburgg: bo grube zazwyczaj są leniwe. Nie wyciągną cię na rower, albo kajaki, tylko bardziej na zamulanie przed netflixem z paczką chipsów.
  • Odpowiedz
@Cheeseburgg: Nie mam kompletnie przesłanek statystycznych ale z tego co obserwuję to takie chudsze i wysportowane laski, tzn. te które są chude ze zdrowego wyboru a nie anorektycznego niejedzenia, mają większa inicjatywę seksualną. Innymi słowy mówiąc im mniej cycka tym bardziej nadrabia kreatywnością i samemu zaciąga do łóżka w odróżnieniu tych z dużym biustem (tak, wiem rozmiar biustu nie jest równoznaczny z tuszą, nie ma przełożenia 1:1) które zazwyczaj czekają aż wiecznie ktoś ... a i upocić się to nie bo to bleeee... Taka postawa raczej zniechęca facetów.

A po drugie. Naturalne. Chude jest zdrowe. Sama zobacz. Jak ktoś chudy to widać indywidualne cechy ciała. Im grubsi ludzie tym bardziej podobni do siebie.
Po wtóre to jaką ktoś ma wagę oznacza jak potrafi dbać o swoje zdrowie. A facetom bardziej zależy na zdrowiu lasek niż laskom na zdrowiu facetów. Dlaczego? Biologia rozrodu. Innymi słowy widząc otłuszczoną laskę wiesz że będzie miała problemy zdrowotne i nie musisz się na tym znać, wiesz to podświadomie, bo każda ciotka klotka z nadwagą na coś zdrowotnego narzeka. PROSTE.

Ciało wysportowane jest ciałem PIĘKNYM. Nawet gdy
  • Odpowiedz
@paw4da: BMI 20 to często chude osoby a ty uważasz że to dużo :) facet z BMI 20 musi wyglądać nienajlepiej i mocno chudo.

Mój ma idealną szczupłą figurę, długie mega szczupłe nogi i ma zupełnie inne BMI więc strach mi sobie go wyobrazić w 20 a twoim zdaniem to jest bycie ulanym :)

Ja przy 19.5 wyglądałam naprawdę jak dziecko. Rozmiar 32/34.. jakbym schudła to by mnie rodzina wysłała do jakiegoś ośrodka leczenia zaburzeń jedzenia na bank. No i miałam wtedy 16
  • Odpowiedz
@K6J9G5pvc: bo są grubi. Nie chodzi o to, żeby kobieta była gruba opce tylko raczej, żeby miała krągłości. Tym się Panie powinny różnić od Panów. Jeśli kobieta ma mało body fatu nie ma piersi i pupy więc nie masz za co złapać. :)
  • Odpowiedz