Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +858
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +135
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
Jedna z podstawowych zasad geologii jest taka, że Ziemia składa się z czterech warstw: skorupy, płaszcza, jądra zewnętrznego i jądra wewnętrznego. Ale to może zostać obalone w świetle nowego badania, które sugeruje, że Ziemia ma wyraźną piątą warstwę, która była pod naszymi stopami przez cały czas.
Zapraszam:
https://www.wykop.pl/link/6027071
____________________________________________________________________________________________________
Wołam użytkowników, którzy chcą być wołani i zaplusowali wpis - cofnięcie plusa - nie będziesz więcej wołany/wołana.
Nie chcesz przegapić następnych znalezisk? Zapisz się TUTAJ.
Zerknij również na pozostały content i tag #ntdc: KLIK.
____________________________________________________________________________________________________
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Nie ma głupich pytań, są za to głupie odpowiedzi. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ciężko mi odpowiedzieć, bo nie jestem geologiem, i nie zamierzam się kompromitować.
@pavul0n666: Tak, grawitacja zależy od masy a ta się nie zmieniła.
ale istnieja intrygujace fakty ktore mowia o wewnetrznym "sloncu" reaktorze jadrowym.
bardzo duze cisnieniemoze powodowac synteze lekkich atomow? a ta uwalniac energie?
moze to dlatego w rowie marianskim jest cos jakby ropa?
moze to jednak na drodze transmutacji pierwiastkow zachodza zjawiska ktorych nauka jeszcze nie opisala?
乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Czy ci naukowcy od lat odkrywający co jest w ziemi nie mogą po prostu zacząć kopać i kopać aż, jak wszyscy doskonale wiemy, dokopią się do chin?