Wpis z mikrobloga

@anecia889 to tylko pokazuje ile broda daje :D mi on też się do końca nie podoba bo tak jak piszesz z tym typem urody :D ale jest najbardziej we współczesnych kanonach ¯_(ツ)_/¯ dla mnie w sumie każdy z nich jest całkiem ok, takie przeciętne chłopaki. Kamil ma w sumie ciekawa twarz i fajny wzrost i postawę ale jest taki trochę sebowaty i te uszka ma takie odstające. Ale na pewno ma fajne
  • Odpowiedz
@Dewasta: haha dla mnie za dużo bibelotow w tym mieszkaniu, ale nie mozna mu odmowic ze ma jakis pomysl na siebie i fajnie. W Karolu najbardziej podoba mi sie jego smiech jest taki zachęcający do przyłączenia sie
  • Odpowiedz
@anecia889: nie wiem co wszyscy widzą w Karolu, on mi się chyba najmniej podoba. Taki mało męski mi się wydaje. Pyza z farbowaną brodą i włosami.
  • Odpowiedz
@anecia889: Logika mówi że Karol bo Karol wydaje się najfajniejszy, jest w miarę normalny, bla, bla, bla ale jeśli miałabym być rozstrzelana jeśli z którymś z tych trzech nie poszłabym do łóżka to wybrałabym Maćka.

Nie znoszę brody i nie podobają mi się ludzie nie wymiarowi, Karol ma dużą głowę i jest slim fast, taki chudy grubas, zero seksu w nim jest, zero¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@arinkao: taak!! też nie znoszę brody, też przeszkadza mi olbrzymia głowa. to chude ciałko zupełnie do niej nie pasuje, coś czuję, że za 10 lat będzie +40 kg na liczniku.
  • Odpowiedz