Aktywne Wpisy
vikop-ru +1099
Ryneczek +97
Bajkopisarz Stanowski znowu dał do wiwatu ku uciesze mało zorientowanej gawędzi. Nie wiem, ile lat ma przeciętny widz kanału sportowego, ale warto kilka rzeczy przypomnieć.
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Tomasz Smokowski ma 50 lat. Przez 22 lata był twarzą Canal+. 4 piłkarskie Oscary za najlepszego komentatora piłkarskiego, cała piłkarka Polska znała duet Smokowski&Twarowski i prowadzony przez nich program Liga+Extra. Potem była jeszcze Liga Mistrzów na Polsacie i dyrektorstwo w NC+. W skrócie; mamy do czynienia z
Dżem dobry (morelowy), 07:02:01, Sobota, 27 marca 2021. Imieniny: Lidii, Ernesta. Słońce wstało dziś o 05:31. Będzie oświecało nas 12 godzin i 40 minut, w zenicie znajdzie się o 11:52 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 18:12. Ciemna noc zapadnie o 19:31, ale gwiazd można wypatrywać od 18:48.
Dzień dobry Wam wszystkim!
Jedni pracują a drudzy sobie leżą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Smacznego śniadania, gorącej kawy a wieczorem wspaniałej zabawy! Tymczasem miłego dnia, Hej!
Dzisiaj po włosku:
Halo w słoneczną sobotę :D
Przyjemności i do wieczora!
Pysznej kawy!
@micke: @Algus @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @Jurgen_Van_Beethoven: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: @Dddkop: @kolorowe_skarpetki: @Shiffty: @TullamoreD: @Hansim33: @Tanczacy_paralityk: @Wieszakinho: @Hansim33: @Gruby_Wujo: @martica: @piupiulaserem: @zt_im i reszta
Udanej soboty! Myślę o Was cieplutko!
Mam ciężki tydzień w tym tygodniu, ale już ogarniam powoli, jeszcze może 2-3 dni kichy. W przyszłym już będę się witać częściej, obiecuję! ᶘᵒᴥᵒᶅ
Dobrego dnia i smacznej kawy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub
Dzisiaj chyba to spotkanie, co, nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chyba już stanie się tradycją, że dołączam z relacją z tramwaju, bo dziś w pracy jestem do 23 (planowo). Zobaczymy, jak to
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck @lenythenub
Zostałem zawołany, więc bezczelnie skopiowałem nicki by życzyć wam dobrego dnia !:)
Ja czuję się w końcu trochę lepiej. Tak czy inaczej 2 tygodnie mnie mocno trzymało. Jakaś grypa chyba. Trzymajcie się.
Trzymajcie się tam! Naprawdę długo Cię trzyma.
Zamiast sprzątać bajzel tygodniowy poszłam na kawę. #!$%@?, nie robię.
@Sikorka2017: słusznie :D zaprosiłaś na rogale, podszkolę się jeszcze i też coś do kawki dorzucę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora