Aktywne Wpisy
kiciuch_ +32
O czym świadczą tatuaże u facetów? Bo u kobiet to wiadome - choroby psychiczne. A u facetów?
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
#zwiazki #tinder #pytaniedoeksperta
Olek3366 +79
#polska #humorobrazkowy #heheszki #bekazlewactwa #bekazpisu #polityka #bekazpo
Cóż taki obraz tej naszej polityki i tego kraju
Cóż taki obraz tej naszej polityki i tego kraju
Rozumiem, że na wsi zwierzęta się przydają, płoszą myszy, chronią gospodarstwo itp. Natomiast w mieście posiadanie psa/kota jest kompletnie nielogiczne i wg mnie służy tylko jednemu - poczuciu stanowienia stada. Zamiast tworzyć stada z ludzi, tworzymy ze zwierząt, bo tak jest łatwiej.
Czasami w różnych futurystycznych filmach możemy zaobserować zupełnie dziwne z naszego punktu widzenia zachowania które są kompletnie nielogiczne, ale w tamtych cywilizacjach uchodzą za normalne i są symbolem statusu. Ja tak patrzę na na ludzi którzy mają w mieście psy. Same minusy, zero plusów.
#niepopularnaopinia
#zwierzeta
#psy
#koty
@SamiS: masz dzieci? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SamiS: wykopowy sąd orzekł jednogłośnie
POWTARZAM SAMEM MINUSY, ZERO PLUSÓ
Komentarz usunięty przez autora
@dziekuje: Tak, dobry wpływ ale tylko na właściciela. Ojoj jak piesek się cieszy gdy przychodzę chyba mnie kocha jak słodko! A że wył 10 godzin i #!$%@?ł wszystkich naokoło gówno mnie obchodzi. Robienie psu krzywdy dla swojego dobrego samopoczucia. Psiarze w blokach to zaraza dla innych ludzi i
Ale to nie wina psów że mają gównianych właścicieli. Dobrze wychowany pies nie będzie wył przez 10 godzin, ani szczekał
@nocnyfilm: Tylko jeśli ma lęk separacyjny, a to jest dosyć rzadkie.
@SamiS: Przeszkadza ci hałas generowany przez zwierzęta i masz ból dupy, że niektórzy ludzie wolą otaczać się zwierzętami, ale z drugiej strony nalegasz, aby ludzie otaczali się innymi ludźmi, którzy generują dużo więcej hałasu od zwierząt. No to niezła logika ci powiem.
@Sandrinia: słyszałem koty jak wyją pod oknem sąsiada, bo wyczuły kota w środku który miał ruję czy coś.
@dziekuje: posiadanie głośnych motocykli też wyzwala w wielu ludziach szczęście, co nie znaczy, że muszę kochać sąsiada który mi warczy pod domem. Zauważ, że piszę o gęsto zamieszkanych miejscach.
@Zgrywajac_twardziela: Spoko, ja to rozumiem! Każdemu miasto wg potrzeb!
@maad: przykro mi :(