Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +311
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
cadec +53
#norwegia #emigracja
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Mirki jesteśmy z dziewczyną w Norwegii w Stavanger i wylądowaliśmy w pracy w polu, praca od 7 do 20 naprawdę ciężka praca w której jeszcze jeden Polak pospieszą drugiego nie wiadomo po co, długo nie wytrzymamy, może ktoś na miejscu miałby jakąś inne prace która mogły polecić/zaproponowac z noclegiem. Pozdrawiamy
Data donacji - 25.03.2021
Rodzaj donacji - krew pełna
Miejsce donacji - RCKiK Szczecin
Grupa krwi - 0 Rh+
Prywatny licznik - 3150 ml
Krew można oddawać od 7:00 ale lekarz przychodzi o 9:30, przyszedłem chwilę przed 8 i byłem 15 w kolejce. Wyszedłem po 11. Zamiast zachęcać do oddawania to zniechęcają. Marzy mi się taki złoty strzał, wchodzisz - ankieta - badanie krwi - lekarz - oddanie i żeby to wszystko w maks. 30 minut ogarnąć. Może w innym życiu.
#barylkakrwi #krwiodawstwo
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Jak przyszedłeś w czwartek to co się Dziwisz, w dni "długich weekendów" zawsze jest pełno osób.
W Łodzi w piątki o 8 jak idziesz, to wychodzisz też koło 11. Byłem teraz w pon to przede mną były dwie osoby
Zresztą jak zniechęcają to też dobrze, bo potem mają ogień przy tyłkach i dają np dodatkowy dzień wolny. Do tej pory co raz bardziej im nie zależało.