Aktywne Wpisy
KingaM +75
POLSKIE WESELA TO KWINTESENCJA POLACTWA
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
1. Imprezy w pałacach, gdzie 98% uczestników niedawno miało tylko obesrane gacie, a teraz szlachta w #!$%@?, wesele w pałacu kurłaaaa.
2. Sam wygląd pałacy. Jakieś #!$%@? obrazy zagłoby na suficie (pic rel), na podłodze obsrane płytki z OBI, do tego #!$%@? krzesła obciągnięte jakąś #!$%@?ą, białą tkaniną, pseudo mosiężne żyrandole z żarówkami, które wyglądają jak świece.
3. Wynajmowanie samochodów marek premium albo klasyków żeby przyjechać od
fenixs +884
Czy ktoś z Was jest w związku w którym jedna z osób pracuje w standardowych godzinach 8-16, a druga od 14-22? Jak sobie radzicie? Nie przeszkadza Wam taki tryb pracy w codziennym życiu?
#zwiazki #pracbaza #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #605b8aee01f7d2000aaf9d8d
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Z drugiej strony - przecież osoby które pracują na zmiany albo robią chorą ilość godzin w pracy też mają rodziny, związki itp.
@AnonimoweMirkoWyznania: urlop to ja mam na wyjazdy, a nie na załatwianie w urzędzie
Jesteśmy w tej komfortowej sytuacji, że oboje siedzimy na Home Office. W czasie pracy na tyle na ile pozwalają nam obowiązki mamy czas na to, żeby sobie pogadać, zjeść śniadanie, czy zrobić wspólnie obiad. Pracujemy tak od praktycznie roku, ale nie ukrywam, że pandemia w tej sytuacji jest nam na rękę i dzięki temu oboje siedzimy w domu. Ja zaczynam