Wpis z mikrobloga

Ja się wcale nie dziwię że #szury taką padaczkę teraz mają, rozejrzyjcie się jaka wyrzygana papka informacyjna jest wszędzie podana, wszędzie szczepienia, nowy rodzaj szczepionki, jak działa mało kto wie, bo nikomu się nie chce sprawdzić czym są nowe szczepionki RNA pomijajac telewizje bo tam pewnie najwiekszy ściek, to przeglądając sobie jakiekolwiek informacje w sieci ciągle tylko nagłówki w stylu

Bez szczepienia żaden lockdown nie pomoże | #rzeczopolityce

Nowa przełomowa szczepionka jednodawkowa szczepionka Johnson & Johnson wypuszczona na rynek

Cena szczepionki Pfizer wzrosła (xD)

Twardy lockdown od niedzieli? Arłukowicz: Klękamy przed wirusem - Gazeta.pl

Szczepionka Pfizer, Moderna, AstraZaneca, Sputnik i nowa Pawulon o smaku jagodowym

Zobacz również: Jak władza zamierza skutecznie zamknąć nas w domach? Rozporządzenia o "twardym lockdownie" już nie zadziałają

Zobacz także: Kiedy ''zamkną wszystko''? Rządzący stawiają warunek

Nowy wariant indyjski z podwójną mutacją

Nowy gatunek coronawirusa, Wadowicki Zabójca

Takiego p---------a w sieci to nie czytałam od czasów EURO kiedy b0lacy chcieli powtórki karnych xD

Już mnie głowa boli od tych głupot proszę państwa, szkoda słów.
#koronawirus #przemyslenia #pandemia

Po drugiej stronie mamy #foliarze którzy już totalnie odlecieli, w szczepionce są jakieś cipy, będą kontrolować nasze umysły, ostatnio w pracy jeden mi przez 15 minut smęcił o połączeniu szczepionek i masztów 5G, by następnego dnia się mnie pytać do której jest otwarty salon PLay u nas w mieście bo potrzebuje dobrego zasięgu w telefonie xDDD

A jakie oburzenie było, gdy nam testy robili w pracy?

KUHWA LUDZIE JA NIGDZIE NIE IDE, NIE ROBIĘ ICH, NIE DAM SIE ZASZCZEPIĆ

Ale Jarek tu tylko Ci patyczek wsadzą i sprawdzą czy masz

ALE UI MNIE TO OBCHODZI, NIE SZCZEPIE SIE

XD
V.....m - Ja się wcale nie dziwię że #szury taką padaczkę teraz mają, rozejrzyjcie si...

źródło: comment_1616582269cJ7bxvrYfUoONibT3XcGYp.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ostatnio w pracy jeden mi przez 15 minut smęcił o połączeniu szczepionek i masztów 5G, by następnego dnia się mnie pytać do której jest otwarty salon PLay u nas w mieście bo potrzebuje dobrego zasięgu w telefonie xDDD

@Victim: tag było nie zmyślam byłem tym kolegom mam już szybki internet w telefonie dzienki za poradę tomek.
  • Odpowiedz