@Galkovsky: To prawda, bo kagańce są z natury przeznaczone dla zwierząt i ludzie wyglądają w nich co najmniej dziwnie. Zabawny jest fakt, że mam podobne odczucia jak Ty, kiedy ktoś mówi kaganiec na maseczkę ( ͡°͜ʖ͡°)
@Galkovsky: ja noszę, by mandatu nie dostać bo ostatnio mi upomnienie milicja dała za brak kagańca gdy szedłem tylko kawałek przestrzeni brak ludzi przy tym xd
@Galkovsky: Rzeczywiście gdybym zobaczył człowieka w kagańcu to też bym pomyślał, że coś z nim nie tak. Tak samo jak z człowiekiem bez maseczki w publicznym pomieszczeniu.
@Galkovsky: Gosciu rząd nas wszystkich dyma jak Escobar prostytutki a ty się przejmujesz czy ktoś maske nosi xd Ostatnie czego potrzeba to konflikt między nami
Kiedy ktoś nosi kaganiec to mam 100% pewność, że rozmawiam z debilem.
@Galkovsky: o to wlasnie chodzi!! polska A vs polska B, lewica vs prawica, geje vs hetereo, aborcja, kosciol, biedni, bogaci. teraz mamy szurow i covidian. I o to wlasnie w tym wszystkim chodzi, ze w razie czego nikt sie z nikim nie identyfikuje i nie solidaryzuje. Bo "to nie sa moi". "to sa przedsiebiorcy, ja nie mam firmy", "to
@Galkovsky: wczoraj po północy idę na spacerze z psami od godziny nie mijałem nikogo i nagle wychodzi jakiś gość z jakiejś bocznej ulicy w maseczce, ja #!$%@?ę jak tu na być normalnie XD
Event 201 simulates an outbreak of a novel zoonotic coronavirus transmitted from bats to pigs to people that eventually becomes efficiently transmissible from person to person, leading to a severe pandemic. The pathogen and the disease it causes are modeled largely on SARS,
@droid43210: Też nieraz spotkałem ludzi idącej chodnikiem w pipiduwie dolnej gdzie wokoło żywej duszy, a szmatka na mordzie przepisowo ( ͡°͜ʖ͡°) też Ci ludzie w biedronce oddlonięty kinol i chlop na chlopu stoi ¯\_(ツ)_/¯
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#koronawirus #takaprawda
Komentarz usunięty przez autora
@Galkovsky: o to wlasnie chodzi!!
polska A vs polska B, lewica vs prawica, geje vs hetereo, aborcja, kosciol, biedni, bogaci. teraz mamy szurow i covidian. I o to wlasnie w tym wszystkim chodzi, ze w razie czego nikt sie z nikim nie identyfikuje i nie solidaryzuje.
Bo "to nie sa moi". "to sa przedsiebiorcy, ja nie mam firmy", "to
xDD
spidermanonspiderman.jpg
Google: Event 201
Czas i miejsce akcji: zjazd Światowego Forumum Ekonomicznego w Genewie - 15 Października, 2019
https://www.weforum.org/press/2019/10/live-simulation-exercise-to-prepare-public-and-private-leaders-for-pandemic-response/
Temat wydarzenia: