Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +83
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie
źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz

#motorower #motocykle #motoryzacja #prl
@Just_Doesnt_Know: i nic się nie dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie fajny sprzęt, ale mówię to wyłącznie z sentymentu tak naprawdę, w rzeczywistości "Not great, not terrible". Zestaw przetrwania "w terenie" zawierał w sumie, tylko zapasową świecę i narzędzia do rozkręcenia
Komentarz usunięty przez autora
@ali-agca: Motorower jest dobra konstrukcją początek produkcji zaczął się po 1980.
Silnik jest udoskonaleniem silnika z wcześniejszych konstrukcji S50.
Motorower w tamtych latach niewiele odstawał od światowej czołówki.
Moc 3,7KM przy 50cm3 (5,6KM przy 70cm3) dziś nie powala lecz pod lekkim i nie za wysokim kierowcą motorower osiąga (na skrzyni 4b) 65km/h licznikowe. Wyższe prędkości to
Jako inwestycja?
pewnie nie stracisz al już chyba nie zarobisz?
Części zamiennych wyższej klasy niż oryginał jest chyba więcej niż do jakiegokolwiek innego motocykla na świecie a to za sprawą Niemców którzy mają świra na punkcie tego motoroweru.
Są simsony nawet w
@ali-agca: I jak chcesz kupić simsona?