Aktywne Wpisy
mam__pytanie +1122
#wykop40plus #wykop30plus #zwiazki #dzieci
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
Siedzę sobie, myślę i dochodzę do wniosku, że nasralem sobie do życiorysu.
Kiedyś 90 procent mojego czasu zajmowała rozrywka i planowanie rozrywki.
Potem poznałem obecna żonę. na początku chyba było fajnie, coraz trudniej sobie przypomnieć.
Ale od urodzenia dzieci to koszmar.
Potem doszła roszczeniowość i handel dupa (waluta wymienna jak jesteś posłuszny)
Potem nawet to było #!$%@?, aż wreszcie przesadziła i któregoś dnia powiedziała, że już tego nie
DoktorStyle +105
#legodamwa <--pod tym tagiem umieszczam wszystkie moje zestawy: https://brickset.com/sets/ownedby-ziomal
No i kończymy kolejną serię. Za kilka dni wrzucę kilka nowych zdjęć z makiety Western (bo doszły mi już paczki z częściami, i kilka rzeczy dokończyłem/poprawiłem), a z nowymi zestawami wracam 19.04.2021.
Lego Technic 42114
Liczba elementów 2193
Zestaw z roku 2020
Cena katalogowa: 1150,00 zł
#lego #volvo #budownictwo #legotechnic
Komentarz usunięty przez autora
@M_longer - dobre to?
W opinii wielu osób, to najlepszy set z tego roku. I mam takie ciche plany sobie go sprawić w niedługim czasie.
Jaka ładna, okrągła liczba( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bardzospokojnyczlowiek: kurde, mogłem dorzucić tag #nieboperfekcjonistow IT xD
@bardzospokojnyczlowiek: o fuck. Jeśli tyle dni bym miał ciągnąć, to chyba muszę sobie magazyn postawić na to całe lego xD Albo duuuuuży dom zbudować
@bardzospokojnyczlowiek: ten licznik jest zwiększany tylko przy pokazywaniu nowych setów. A nie moców ;)
@damw: ... bo na nich zarobi ( ͡º ͜ʖ͡º)
@M_longer: dobra, dobra. Gdyby zestaw był bezsensowny, to by ludzie nie kupowali. A gdyby nie kupowali, to alternatywne buildy dużo tutaj różnicy nie zrobią :)
Najwięcej się przecież zarobi w momencie, gdy alternatywne buildy robisz do bardzo popularnych modeli. Bo wtedy baza potencjalnych klientów (chętnych do zakupu dodatkowych instrukcji) jest większa