Aktywne Wpisy
thorgoth +530
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
#heheszki #bekazlewactwa #humorobrazkowy #4konserwy #bekazpodludzi #polityka
@sadistikexekution Idąc tym tokiem rozumowania kobieta mając wybór i uprawiając s--s bez zabezpieczenia powinna przyjąć konsekwencje tego wyboru w postaci dziecka ¯_(ツ)_/¯
@sadistikexekution: dożyłaś czasów, gdy życie ludzkie w swojej początkowej fazie nie jest uważane przez niektóre grupy za życie ludzkie
Powiedz mi lepiej jak uprawiając s--s bo !UWAGA! chcę mieć dziecko sprawiam, że będzie ono w ciężkim stopniu upośledzone - bo te "konsekwencje" też ochoczo narzucacie ludziom, którzy się do nich w żaden sposób nie przyczynili i ponoszą je za darmo.
@sadistikexekution: Według Ciebie wyzywanie od k---w i szmat czy życzenie oby zdechła to jest krytyka?
Nie, to jest tolerancyjność lewicy dla osób o innych poglądach.
@Neater kto tak mówi? Jakiś random na portalu że śmiesznymi obrazkami?
@Neater ja wcale nie jestem przeciwko aborcji w takim przypadku. Po co dziecko ma się męczyć przez całe życie, bądź umrzeć zaraz po porodzie. Rodzice powinni moc zadecydować, czy chcą,
@Wokawonsky: nie, tak mówi rozwój tego zlepka komórek u którego w pewnym momencie wykształca się to, co odróżnia ludzi - ich bardzo charakterystyczny mózg
Wiesz natomiast kto mówi, że "to jest życie"? Jakiś random z portalu że smiesznymi obrazkami, bo mu facet w sukience nagadał, że pustynny demon mu tak zdradził
@Neater: ale biologicznie to jest ludzkie życie. Jeśli masz jakieś naukowe dowody na poparcie swojej tezy, to poproszę.
@Neater: o jakich badaniach mówisz? Czyżby badaniach słynnych
Pozdrawiam serdecznie