Aktywne Wpisy
essos +1
Czy jesli chodzi o zabezpoeczanie sie, wystarczy mieć prezerwatywe, czy o czyms jeszcze trzeba wiedzieć?
Mam w końcu okazjw na pierwszy raz z pewną dziewczyną z tindera, ale jest pewien problem - taki że ona ma pewne obawy żeby nie zajsc w ciąze, bo nie bierze tabletek, a ja jestem niedoswiadczony i mowo ze sie boi. No i ja sam nie wiem co o tym myśleć, czy faktycznie moj brak doswowdczenia stwarza
Mam w końcu okazjw na pierwszy raz z pewną dziewczyną z tindera, ale jest pewien problem - taki że ona ma pewne obawy żeby nie zajsc w ciąze, bo nie bierze tabletek, a ja jestem niedoswiadczony i mowo ze sie boi. No i ja sam nie wiem co o tym myśleć, czy faktycznie moj brak doswowdczenia stwarza

gm los frenos Amigos ʕ ᴥ ʔ
zapraszam na porannom kawke
zapraszam na porannom kawke

Jak dobrać się do tej biblioteki ? Gdy robie poprostu Using system.identitymodel.tokens pisze że nie może znaleźć tej biblioteki w nugecie podobnie. znalazłem tutaj https://www.nuget.org/packages/System.IdentityModel.Tokens/5.0.0-beta4-204171524 jednak dostaje error że moja aplikacja .net jest pod 4.7 a ta biblioteka nie ma takiej wersji udostępnionej. Potrzebuje skorzystać z tokenów SAML aplikacja WPF
#microsoft #dotnet #programowanie
źródło: comment_1616415905wICh8YHzhRbXQlQo9VOOrt.jpg
PobierzJednak nie wiem jak dołączyć saml do wywołania soap : (