Aktywne Wpisy
SaintWykopek +346
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
SaintWykopek +58
W zeszłym tygodniu dostałem nowy pokój. Jednoosobowy pokój za 150€/miesiąc, praca 5 dni w tygodniu, po 7,5h dziennie. Zarobki po odjęciu kaucji 1400-1500€(mogłoby być więcej). Pomijając mieszkanie na strasznym zadupiu, z tylko jednym(drogim) sklepem, to moja najlepsza emigracja. Tani pokój, mieszkanie przy lesie, dużo pól z konikami, można pospacerować, czy podbiegać. Prawie dwa lata temu w krakowie płaciłem 750zł za niemywalowany pokój, z nieszczelnym oknem, dywanem zamiast podłogi i trzema wspokatorami. Spójrzcie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@Przegrywhere: to widać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@Shatter: jakie media to 300 zł miesięcznie minimum? Woda, ścieki, śmieci - to jest w czynszu. Gaz to jakiś śmieszny koszt 20-30 zł miesięcznie. Internet 5 dych. Za prąd płacisz 220 zł miesięcznie/440 zł co 2 miesiące? To byś musiał wykręcać po 250/300 kwh miesiąc w miesiąc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do fryzjera chodzisz co miesiąc? Płacąc po ile? 40 zł? Wyjście
@Shatter: xD za 2k to można wynając aktualnie 2 pokojowe mieszkanie w dużym mieście. co na pół daje gdzieś z 1k na osobę, żarcie to gdy się gotuje, to na osobę wychodzi z około 300-500 zł. Locha je mniej, więc raczej to jest w stronę 300, a nie 500. Bilet miesięczny to gdzieś ze 100 zł. No ja wiem,