Aktywne Wpisy
mirko_anonim +27
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie rozumiem ludzi, którzy w młodym wieku 18-24 lata decydują się na dziecko. Z osób, które znam i które w tym wieku zdecydowały się na dziecko to:
- większość tych osób pochodzi z patologii
- wpadki
- mieszkają z rodzicami
Już pomijam to, że ci ludzie nie korzystają z życia. Ci ludzie pochodzą z rodzin, gdzie w większości rodzicie nigdzie ich nie zabierali, mieli po x dzieci i ledwo
Nie rozumiem ludzi, którzy w młodym wieku 18-24 lata decydują się na dziecko. Z osób, które znam i które w tym wieku zdecydowały się na dziecko to:
- większość tych osób pochodzi z patologii
- wpadki
- mieszkają z rodzicami
Już pomijam to, że ci ludzie nie korzystają z życia. Ci ludzie pochodzą z rodzin, gdzie w większości rodzicie nigdzie ich nie zabierali, mieli po x dzieci i ledwo
Byłem na rozmowie o pracę teraz i wszystko fajnie, praca na jedną zmianę przy rozkręcaniu pojazdów na złomowisku, dojazd całkiem blisko bo w 40 minut rowerem dojadę. Na duży plus że umowa o pracę a nie zlecenia jak wszędzie w januszeksach xd
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Dostałem taką umowę o pracę do podpisania, ale wydaje mi się dziwnie skontruowana, przecież kar jest tyle że jak raz zachleję to jeszcze będę musiał dopłacać pracodawcy xd
Nie pozwolili
Witam i o zdrowie pytam o tej jakże pięknej porze, to już 07:02:00, Piątek, 19 marca 2021. Imieniny: Józefa, Bogdana. Słońce wstało dziś o 05:51. Będzie oświecało nas 12 godzin i 5 minut, w zenicie znajdzie się o 11:54 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 17:57. Ciemna noc zapadnie o 19:15, ale gwiazd można wypatrywać od 18:32.
Ja już w drodze do #pracbaza
Dzień dobry. Piątek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pogodę chyba dopadł jakiś wirus ¯_(ツ)_/¯
Żuławy zasypane!
Smacznego śniadania, dużo energii dającego i do tego smacznej kawy. Życzę aby humor morowy był i uśmiech nie schodził przez cały weekend. Trzymajcie się. Hej!
@micke @algus @AllGoesWrong @bolorollo @buczubuczu @BuddyBud @Czarnoksieznik_z_Angmaru @Dddkop @demoniczna_purchawka @Dziesion @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @Pjotsze @Sikorka2017 @Velixowski @Wejszlo @wynalazek_one @zawodowi3c @mobutu2 @shitty_support @bolorollo @petla_sprzezenia @TullamoreD @unizony_czlonek @slabehaslo @Hansim33 @wyinwidualizowany @nie_mowie_po_kociemu @Berkel_88 @bibr @piupiulaserem @Mosiondz @Pshemeck
Nad Poznaniem słońce i mam nadzieję, że już tak zostanie 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Mamy piękny, mglisty, posypany śniegiem piąteczek! Dbajcie o siebie i nastawiajcie się powoli na weekend! Tak, tak! Zaraz wpadnie chwila odpoczynku!
Myślę o Was ciepło i mam nadzieję, że to będzie dla Was dobry dzień!
ʕ•ᴥ•ʔ
Jako
Dzień dobry (。◕‿‿◕。)
@micke: @Wejszlo: @Jurgen_Van_Beethoven: @algus: @rajjj: @unizony_czlonek: @Dddkop: @buczubuczu: @mobutu2: @Dziesion: @Sikorka2017: @wyinwidualizowany: @Pjotsze: @shitty_support: @slabehaslo: @omi-omi: @TullamoreD: @Hansim33: @nie_mowie_po_kociemu: @Syskiev @zt_im: @ZielonkaUno:
Witam wszystkich serdecznie stałych bywalców i tych przelotnych @zeMadafaka: @TheBloody: @lenythenub: @1mk1: @
Miłego dnia kochani! W końcu nadszedł piątak, więc humor gitówa ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pogodę #!$%@?ło, wczoraj śniegu nie było, dzisiaj już jest XD