Aktywne Wpisy
vulfpeck +658
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Hekun +141
#niger #swiat
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
Nie liczyło się gdzie siedzisz i jakie piwo pijesz. Liczyło się z kim siedzisz pijąc to piwo.
Piwo było tylko tłem wydarzeń.
@radziuxd: A nie sory, miałem takiego jednego - 3 lata temu wyszedł do sklepu po szlugi, zapalił jednego i zawisł na pasku we własnej piwnicy. Miał 28 lat, zostawił nieślubną karynkę z niespełna 2-letnim bomblem.
@Maister37: przypomnieli mi sie #!$%@? znajomi którzy wręcz raz mi wlali łyk wina do buzi w 5ciu bo dla nich jak to nie pic przed 18stka (a nie pilem bo mnie to brzydzilo jak obrzygani caly czas chodzili)
juz moimi znajomymi nie są, a pić to się mogę z normalnymi kolegami, jechać na domek, kiełbaska
Komentarz usunięty przez autora
@wersalski_kasztan: Nie masz żadnych pieniędzy, ale no problemo, bo nie ma też hiperinflacji i za 10 zł od matki masz szlugi i 2 browary
Komentarz usunięty przez moderatora