Wpis z mikrobloga

@sebaaaxy: ile emocji przy otwieraniu browara w autobusie szkolnym w liceum na tylnym siedzeniu... ( ͡° ͜ʖ ͡°) To se ne vrati, nikt patusem nie został, a jest co powspominać. Już widzę jak aktualni licealiści na nauce zdalnej z ekscytacja wspominają swoje szkolne lata, szczerze tylko współczuć
Masz 17 lat siedzisz se z ziomeczkami w parku. Pijecie piwko jaracie blanty. Zapach letniej nocy. Nie masz zadnych obowiazkow chillera utopia. Nie masz zadnych problemów. #!$%@? glupoty i delektujecie sie zyciem...

@wersalski_kasztan: stary mam to samo tylko, że mając 42 lata powiem Ci, że wystarczy nie mieć #!$%@?ącej za uchem baby i masz taki dam stan. Pozdrawiam
A jednak ja mam wrażenie że odetchnąłem dopiero po zakończeniu studiów. Może to dlatego że mam dobra pracę która lubię i nie zasuwam w januszexie.

W trakcie edukacji zawsze było to uczucie z rtlu głowy, że coś trzeba zrobić, czegoś się nauczyć, odrobić lekcje itp. Że następnego dnia będzie jakiś test. Takie uczucie niepewności nie towarzyszy mi w pracy.