Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czytam oferty pracy, które mnie interesują i

dobra znajomość krajowych standardów rachunkowości jak i międzynarodowych

Studiuje zaocznie - dopiero pierwszy rok, a rachunkowość mam na drugim.

Jak się samemu uczyć tych standardów? Całą ustawe o rachunkowości przyswoić? Czy jak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Księgować sobie konta?

#studbaza #rozwoj #korposwiat #pytanie #rachunkowosc

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #605341392f2b84000aacc214
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
  • 53
@AnonimoweMirkoWyznania: Mogę sobie zrobić tyle magisterek, ile mi się w życiu zamarzy i w takim wieku zaczynać kolejne, w jakim będę chciała. Czy mój czas i moje pieniądze w jakiś sposób są powiązane z Twoim życiem? Nie spodziewałam się. Jesteś taką wykopową wersją baby zza firanki, skoro musisz mieć jakąś tam wiedzę na mój temat i wykorzystywać do tego okazję na anonima. Tacy wolnosciowcy, a jak ktoś robi, na co ma
@AnonimoweMirkoWyznania Nadal nie odpowiadasz mi na pytanie - gdzie w tym Twoja sprawa? Komuś innemu chyba nie pykło, skoro zakładasz, że nie mam rodziny, nie mam pieniędzy na inne rzeczy. Nie patrz przez pryzmat swojego ograniczenia, a pomyśl, że mogę mieć inne motywacje jak chęć zmiany branży po poprzednich studiach i pracy albo po prostu lubię się uczyć, a mam na to mnóstwo czasu oraz zasobów. Myślę, że dopóki nie łączy się