Aktywne Wpisy
damienbudzik +119
Mam wrażenie, że gdyby Thermomix był zwykłym urządzeniem dostępnym na półkach sklepowych, bez tego MLM-owego prania mózgów na prezentacjach to mało kto by się nim zainteresował.
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
O Thermomixie dowiedziałem się stosunkowo niedawno, kolega mówił, że musi kupić swojej dziewczynie Thermomixa, bo wszystkie jej koleżanki mają i że to zajebista sprawa, szczególnie jeśli ktoś nie lubi gotować. A że oni raczej nigdy nie gotowali w domu tylko zamawiali obiady albo diety pudełkowe to
Bobby_Peru +418
„nie pis was będzie ruchał, nie platforma, śmieszne polaczki, sami się będziecie ruchać”
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
Krakus. Polska Marka Premium. Dopiero co namolnie promowana w mediach, dokładnie ta „Polska” szynka, w dokładnie tym opakowaniu.
Ta sama ulica, dwa różne sklepy, 50 metrów odległości, czwartek, sobota. Nie patrzyłem na drobną różnicę w cenie „za kilogram”, bo każda sieć se ustala po swojemu i liczę się z tym, że w jednym może być ten sam produkt taniej,
Czytam oferty pracy, które mnie interesują i
Studiuje zaocznie - dopiero pierwszy rok, a rachunkowość mam na drugim.
Jak się samemu uczyć tych standardów? Całą ustawe o rachunkowości przyswoić? Czy jak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Księgować sobie konta?
#studbaza #rozwoj #korposwiat #pytanie #rachunkowosc
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #605341392f2b84000aacc214
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
https://isap.sejm.gov.pl/isap.nsf/download.xsp/WDU20210000217/O/D20210217.pdf
@xxvv: @trzydrzwiowypentaptyk:
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Myslalem ze ten tekst jednolity to orzecznictwo TYLKO ze zmianami.
Nadal nie rozumiem idei tekstu jednolitego. Jak to łopatologicznie zrozumiec.
100 stron tekstu o czym? Bo przeciez mamy UoR a tutaj?
Zaakceptował: LeVentLeCri
Bo chce sie tam dostac za 1 „strzałem”
Skoro to jest ustawa taka jak UoR z 1994 to czemu zamiast 160 stron jest 100? Nagle 60 okazalo sie stare/nieaktualne?
A boczka pisala o zmiana kosmetycznych
@Boczka:
Ze Ci nie szkoda czasu i kasy. Ja mam tylko mgr 5 lat studiów i dobrze mi sie wiedze, Tobie cos nie pyklo ze w wieku 30 lat dobijasz do mgr
Powodzonka poleczko