Kopiuje zdjęcie z wpisu @skizo bo ma mnie na czarno a ostatnio coś za często się z nim zgadzam. Coś tu nie gra.
Ale do tematu. 1. Otwarte kościoły najbardziej denerwują tych, którzy oczekują jakiegokolwiek sensu w działaniach. Zostawianie otwartych kościołów, gdy zamykane jest wszystko inne jest całkowicie irracjonalne. Albo wszystko albo nic. Kościół nie jest sklepem spożywczym czy instytucją, która jest niezbędna do funkcjonowania kraju czy ludzi. A już w ogóle tłumaczenie "NIKT WAS NIE ZMUSZA ŻEBY CHODZIĆ" to w ogóle top kek. Na siłownie czy do fryzjera też mnie nikt batem nie zagania.
2. Gdzie tu zaczepki? Jeżeli jako "atak medialny" traktujemy to, że media nagłaśniają, że syn BYŁEJ PREMIER dostał fuchę po znajomości u w firmie, której znacznym udziałowcem jest największy kręt jakiego PiS wydał to w jakim kierunku my zmierzamy? Poza tym to sama Szydło uczyniła z Tymka osobę publiczną wykorzystując jego święcenia kapłańskie do robienia polityki.
Ale do tematu.
1. Otwarte kościoły najbardziej denerwują tych, którzy oczekują jakiegokolwiek sensu w działaniach. Zostawianie otwartych kościołów, gdy zamykane jest wszystko inne jest całkowicie irracjonalne. Albo wszystko albo nic. Kościół nie jest sklepem spożywczym czy instytucją, która jest niezbędna do funkcjonowania kraju czy ludzi. A już w ogóle tłumaczenie "NIKT WAS NIE ZMUSZA ŻEBY CHODZIĆ" to w ogóle top kek. Na siłownie czy do fryzjera też mnie nikt batem nie zagania.
2. Gdzie tu zaczepki? Jeżeli jako "atak medialny" traktujemy to, że media nagłaśniają, że syn BYŁEJ PREMIER dostał fuchę po znajomości u w firmie, której znacznym udziałowcem jest największy kręt jakiego PiS wydał to w jakim kierunku my zmierzamy? Poza tym to sama Szydło uczyniła z Tymka osobę publiczną wykorzystując jego święcenia kapłańskie do robienia polityki.
#bekazlewactwa #bekazlibka #bekazpisu #neuropa