Aktywne Wpisy
lignocainum +66
Znalezienie chłopa koło 30, to jest dopiero wyzwanie. Jestem dentystką, mam własną dzielność, samochód, bez żadnego bobasa. Nie chcę nikogo utrzymywać, nie chcę też żeby ktoś mi za coś płacił. Sama jestem introwertykiem i potrzebuje kogoś podobnego z kim będę mogła wyjść do kina, pojechać na wakacje albo pograć w gry. Lubie uczyć się języków, chodzę na zajęcia z koreańskiego. Nie jestem zdesperowana, nie szukam chada, potrzebuje tylko towarzysza z jakimś sensownym
wykop +36
📣 Widok multimedialny powraca! 📣
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Kiedy wczoraj wspominaliśmy o przerwie technicznej, wielu z Was trafnie przewidziało, że jest to spowodowane wdrożeniem widoku multimedialnego – i nie pomyliliście się! 🎉
Wsłuchaliśmy się w Wasze uwagi i przywróciliśmy widok multimedialny – nie tylko na mikroblogu, ale także w tagach! Dzięki temu odkrywanie serwisu ze śmiesznymi obrazkami ( ͡º ͜ʖ͡º) będzie prostsze i przyjemniejsze. Zadbaliśmy o to, aby przełączanie się między widokami było
Dzień dobry, dziś dzień z brzydszą siostrą Ligi Mistrzów, jednak nudniej niż wczoraj chyba być nie może.
Prawdę mówiąc nieliczne są pary, w których wynik pierwszego meczu był na styku. Dlatego choć o tyle dobrze, że o meczu Milanu z Manchesterem nie możemy powiedzieć, że wszystko już jasne. Może chociaż to spotkanie będzie ciekawe.
LIGA EUROPY
Studio od 17:00 (Polsat Sport Premium 1)
18:55 Arsenal [3]-[1] Olympiakos (Polsat Sport Premium 1)
18:55 Szachtar [0]-[3] Roma (Polsat Sport Premium 2)
18:55 Dinamo Zagrzeb [0]-[2] Tottenham (Polsat Sport Premium 3)
18:55 Molde [0]-[2] Granada (Polsat Sport Premium 4)
21:00 MILAN [1]-[1] MANCHESTER UNITED (Polsat Sport Premium 1)
21:00 Rangers [1]-[1] Slavia (Polsat Sport Premium 2)
21:00 Villarreal [2]-[0] Dynamo Kijów (Polsat Sport Premium 3)
21:00 Young Boys [0]-[3] Ajax (Polsat Sport Premium 4)
///POZA POLSKĄ TV///
PREMIER LIGA
Transmisje na kanale YT
15:00 Ufa - Lokomotiw
17:00 FK Krasnodar - Dynamo Moskwa
17:00 Spartak - Ural
///MAGAZYNY///
12:00 Najlepsza liga świata (Kanał Sportowy)
16:30 Curva sud (Kanał Sportowy)
20:00 Hejtpark (Kanał Sportowy)
22:45 Sportowy wieczór (TVP Sport)
23:00 News+ (nSport+, Canal+ Family)
23:30 Magazyn Ligi Europy (Polsat Sport Premium 1)
///POZA FUTBOLEM///
TENIS
TURNIEJ ATP W DUBAJU
Transmisje od 12:00 (Polsat Sport Extra)
TURNIEJ WTA W ST. PETERSBURGU
Transmisja od 16:30 (Canal+ Sport)
TURNIEJ ATP W ACAPULCO
Transmisje od 01:00 (czw/pt, Polsat Sport News, Polsat Sport Extra)
SIATKÓWKA MĘŻCZYZN
LIGA MISTRZÓW
17:00 Zenit Kazań - Azoty Kędzierzyn-Koźle (Polsat Sport)
19:00 Trentino - Perugia (Polsat Sport)
KOSZYKÓWKA MĘŻCZYZN
ENERGA BASKET LIGA
17:35 Astoria Bydgoszcz - Start Lublin (Polsat Sport News)
NBA
03:30 (czw/pt) LA Lakers - Charlotte Hornets (Canal+ Sport)
PIŁKA RĘCZNA MĘŻCZYZN
PUCHAR POLSKI
20:00 Vive Kielce - Wisła Płock (TVP Sport)
BUNDESLIGA
19:00 Hannower - Magdeburg (SportKlub)
LIGA SEHA
17:00 Metaloplastika - Eurofarm (SportKlub)
PIŁKA RĘCZNA KOBIET
MECZ TOWARZYSKI
18:00 POLSKA - Czechy (TVP Sport)
#dzienmeczowy #mecz #pilkanozna
Kto awansuje w Lidze Europy?
@aut91: ta, Kowalski z Engelem już czekają w blokach startowych, żeby skomentować Milan - United, a oni obrzydzą nawet największą piłkarską ucztę.
Jak będę w domu to najchętniej rzucę okiem na Rangers - Slavia, pierwszy mecz był ciekawy i Szkoci mieli sporo szczęścia, że wyjechali z Pragi z punktem. No i oczywiście Pan Chabiniak będzie robił co może niby uatrakcyjnić Molde -
A Pan @chalwaklb ?