@kowalkowskij: k---a najlepsze ze tam jest jakis zwykłe realtek czy inne g---o, a tylko głośnik i equalizer softwarowy jest od nich xD taki pic na wodę dla debili xD jak by ktokolwiek kto sie zna na muzyce uzywal wbudowanego equalizera softwarowego od producenta i tych z-------h glosniczkow xD
@deryt: nie jezdze w delegacje, a jak gdzies jade to slucham muzyki w aucie / na sluchawkach. Chyba bym umarł jak bym mial sluchac na takich pierdziawkach czegokolwiek, nawet Majki Jeżowskiej
@login_musi__miec_od_4_do_35_znakow: Oprócz muzyki głośniki służą np. do telekonferencji. Tam wystarczą takie, a jednocześnie fajnie mieć wyraźny dźwięk, nie "ze słoika".
@RudaBrona: nie wiem czy nie będę go zwracać lub sprzedawać poźniej, a znam ludzi dla których nalepki "muszą być" więc nie wiem. Później sobie etui dokupie i zakryje to jakoś
@deryt: a do telekonferencji to mam z kolei jabry z mikrofonem, zeby mnie bylo sluchac i nie bylo poglosu jak sie nie zmutuje ;p Bardziej mi chodzilo o to ze to są takie standardowe glosniki co nie trzeszczą, a naklejki i interfejs tego korektora jak by to byla kosmiczna technologia za xxxx dolarów ;p taki marketing ala audiofile
źródło: comment_1615787367DjKQl3VKlxVeYzjo2QbJNe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1615787668pMVzGFKDoKIcVzqKYfqO08.jpg
Pobierz@kowalkowskij: k---a najlepsze ze tam jest jakis zwykłe realtek czy inne g---o, a tylko głośnik i equalizer softwarowy jest od nich xD taki pic na wodę dla debili xD jak by ktokolwiek kto sie zna na muzyce uzywal wbudowanego equalizera softwarowego od producenta i tych z-------h glosniczkow xD
źródło: comment_1615796628MUVmMZyfEYdaD5OkpwheB5.jpg
Pobierz@login_musi__miec_od_4_do_35_znakow:
Jak jedziesz w delegację, to w hotelu rozstawiasz 4+1?
Ręczna robota, a nie masowa podróbka ;-)
@login_musi__miec_od_4_do_35_znakow: te głośniki i tak są o wiele lepsze od tych, co były parę at temu, nawet da się youtube oglądać
Oprócz muzyki głośniki służą np. do telekonferencji. Tam wystarczą takie, a jednocześnie fajnie mieć wyraźny dźwięk, nie "ze słoika".
Bardziej mi chodzilo o to ze to są takie standardowe glosniki co nie trzeszczą, a naklejki i interfejs tego korektora jak by to byla kosmiczna technologia za xxxx dolarów ;p taki marketing ala audiofile