Aktywne Wpisy
soshiu +4
Zerwalismy jakis miesiąc temu, prawdopodobnie miala na oku innego ale nie wiem jaki byl glowny powod zerwanai, moze sie znudzila mną po prostu. Poblokowalem ją wszedzie, ale zapomnialem że ma jeszcze jakieś inne konto i z niego do mnie napisała cos takiego wczoraj. Co mam o tym myślec? #pytanie #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki #logikarozowychpaskow
Zjadlem_Babcie +621
100 razy wole Żyda który chroni swoich niż hamas który chowa się między dziećmi i chorymi, wole Żyda który chroni swoje dziecko niż Palestyńczyka który wysyła swoje dziecko na merkavy, wole Żyda który w sobotę idzie do bożnicy niż Palestyńczyka który najpierw spuści #!$%@? swojej kobiecie a potem pójdzie palić samochody na ulicy w imię „allahu akbar”. Wykopki, Mieszacie pojęcia, wartości i logikę z gownem byle tylko #!$%@? „zymianom”. Pieprzyć wasz bambizm
https://wspolwinni-sklep.pl/regulamin/?cn-reloaded=1
Czyli sprzedaje ona alko bez zezwolenia. Regulamin też skopiowali z jakiejś strony nawet możliwe, że od marka Kondrata zdjęcie na dole ..
#mistersoperfect
Sprzedawca– Allure Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni (81-509), adres: ul. Plac Górnośląski 5;
Witryna– witryna internetowa znajdująca się pod adresem www.wspolwinni-sklep.pl;
Sklep– punkt sprzedaży położony w Gdyni (81-509), przy Placu Górnośląskim 5;
https://krs-pobierz.pl/allure-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia-i6768909
Podstawowa działalność Sprzedaż hurtowa perfum i kosmetyków (4645Z)
Sprzedaż hurtowa perfum i kosmetyków a na stronie sprzedaż alkoholu??????
Komentarz usunięty przez autora
Ale nie będę się wymądrzał tylko wam podaje info do zbadania
"Sprzedaż alkoholu bez zezwolenia, zgodnie z Kodeksem Karnym, oznacza popełnienie przestępstwa, za które kara grzywny może wynieść od 100 zł do 720 tys. zł. Dodatkowo sąd może
Komentarz usunięty przez autora
@marianbaczal: @Usunelem_Konto:
tam na stronie mają 20 kremów sztuk na krzyż i 10 stron win w liczbie około 120.
Mają sklep stacjonarny z winami
Wpisywanie podstawowa działalność sprzedaż hurtowa kosmetyków to brzmi więc jak żart.
Łysy może już wtedy sprzedać Maserati na kare pieniężna , urzędu :))))))))