Wpis z mikrobloga

@Shepard: ok, mysle ze i tak bedzie na glownej. Pierwszy Twoj zakop , ktorego nie zrozumialem, poprzednie byly zawsze w publikacjach "pod publczke", rzeczywisce od dzsiaj mam nowa pozytywna ideologie na wykop i ciesze sie ze nawet czasami trafiam z popularnoscia..Powiedz gdzie moge gdzies poczytac o historii wykopu, zalozycielach (Ty?), organizacji? Ciekawi mnie ten sukces w porownaniu np. z katastrofa yigg.de. Poza tym ciagle jako Numero Uno nawet mi wypada cos
@emanueld: Kiedyś było coś takiego jak wykopedia, ale już od dawna nie jest aktualizowana. Poza tym, to szczerze mówiąc nie wiem gdzie można szukać jakichś konkretnych wiadomości. I jakby co to z założycielami nie mam nic wspólnego - długi czas byłem zwykłym użytkownikiem, od 1,5 roku jestem modem i to właściwie wszystko.
@Shepard: ok masz prawo do swojej opinii, ja tam nie dam sobie odebrac prawa do opinii przy publikacji. Artykul ktos napisal, ale decyzje o jego publikacji na wykopalisku podejmuje ja. Poza tym dla mnie to dobry trening marketingowy w tzw "targecie".