Aktywne Wpisy
Spiderix +1365
Szukam kolegi sprzed 20 lat. Graliśmy w ogame wtedy. Miałeś nick tarak. Teraz już masz pewnie 50 jak nie 60 lat:) koper
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Proszę o plusy, zeby znaleźć starego przyjaciela z którym spędziłem noce gadając na GG.
#ogame #grykomputerowe
Arlekin29 +27
Jestem zdruzgotany. Jakiś tydzień temu założyłem konto na portalu randkowym. Po jakiś 4 dniach spotkałem tam swoją byłą dziewczynę (ja 24, ona 18). Dzisiaj z nią rozmawiałem na żywo i pokazała mi, że przez jakieś 4 dni dostała na tym portalu ponad 100 serduszek od chłopów, podczas gdy ja mam ich nadal zero XD
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
Dodam do tego, że w mojej subiektywnej opinii jestem bardziej atrakcyjny niż ona, i długo kminiłem nad tym,
#pytanie #gry #pcmasterrace #steam
Także polityka liczenia godzin, gdzie godzin na zwrot masz dwie jest antykonsumencka i nierealna. GOG ma bardzo dobre podejście do tej sprawy, i
Jak na razie ich system się sprawdza, gracze nie narzekają (przynajmniej bezpośrednio) więc po co mają cokolwiek zmieniać. Przecież trzepią na swojej platformie taką kasę, że po co ruszać coś co działa dobrze ¯\_(ツ)_/¯
@supra107: Ta polityka w ogóle nie obowiązuje w kwestii dóbr elektronicznych (nie wiem co mówi na ten temat UE< ale takie są przepisy w Polsce). Nie możesz kupić
@supra107 czas jaki spędzasz w grze podawany jest na bieżąco w nakladce steam masz podany dokładny czas jaki spędziłeś w tej konkretnej sesji.