@SonGocha99 no ten tak się wziął za nawracanie, że nawet z parkingu ludzi nawraca, przy okazji nazywając ich matki k-----i, poza tym lepiej nie brnijmy dalej w dyskusje bo mamy przeciwne poglądy na ten temat i nie dogadamy się
@ciachostko: problem pedofilii w kościele jest większy niż nam się wszystkim wydaje. Większość spraw nie ujrzała światła dziennego ze względu na manipulacje i zastraszanie osób pokrzywdzonych. Wcale bym się nie zdziwił, żeby klecha z załączonego filmiku również nie lubował się w tego typu dewiacjach. Jak Seba zarzucił mu pedofilię czarnego c---a na chwile przytkało jakby bał się, że powie coś, co mogłoby być wykorzystane przeciwko niemu. Tak czy siak tfu
argumenty? Za czym? Uważasz że księża podchodzą z reguły do samochodów na parkingu i mówią że nie można parkować? Po prostu kolejny filmik, w którym ktoś wstydzi się pokazać początku, bo by się kontekst zburzył
@Shatter: uwielbiam ten kucowski sposób usprawiedliwiania xDD ŁOOO NIE WIDAĆ CO NA PUCZONTKU BYŁO KWIIIIIIII zgwałcili kobietę i jest to nagrane? no i bardzo dobrze, pewnie na początku było pokazane, że szła szmaciura w krótkiej
poza tym lepiej nie brnijmy dalej w dyskusje bo mamy przeciwne poglądy na ten temat i nie dogadamy się
@soniq51: Co nie zmienia faktu że jesteś ignorantem, popełniłeś błąd, ale go wypierasz dobrem i swoim przekazem, co czyni Cię obszczymurem, przepraszam to hiperbola, miałam na myśli osobę lejącą na znaczenia słów i przypadkowo je używającą¯\_(ツ)_/¯ taka hiperbola( ͡º͜ʖ͡º)
Tak czy siak tfu
@PodlegeLYez: A kto prowokował, jeśli nie facet w kiecce?
@Shatter: uwielbiam ten kucowski sposób usprawiedliwiania xDD ŁOOO NIE WIDAĆ CO NA PUCZONTKU BYŁO KWIIIIIIII
zgwałcili kobietę i jest to nagrane? no i bardzo dobrze, pewnie na początku było pokazane, że szła szmaciura w krótkiej
Komentarz usunięty przez autora
@soniq51: Co nie zmienia faktu że jesteś ignorantem, popełniłeś błąd, ale go wypierasz dobrem i swoim przekazem, co czyni Cię obszczymurem, przepraszam to hiperbola, miałam na myśli osobę lejącą na znaczenia słów i przypadkowo je używającą¯\_(ツ)_/¯ taka hiperbola( ͡º ͜ʖ͡º)
ja p------e (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@soniq51: