Aktywne Wpisy
daeun +400
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
qew12 +58
Psychiatra zalecił mi badanie testosteronu, gdyż powiedziałem, że nie mam libido i te badania zrobiłem.
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
I cóż wyszło NIEDOBÓR TESTOSTERONU dla jego its over (╯︵╰,)
#qewnakwadracie #przegryw #depresja
https://www.bankier.pl/wiadomosc/OPTeam-chce-wyplacic-za-2020-rok-26-98-zl-dywidendy-na-akcje-8072776.html
#gpw #gielda
Dobre na
@MinimalMusic: i co ci to daje? Zakładając, że wartość wypłaconej dywidendy zmniejsza dokładnie o tyle samo wartość posiadanych przez ciebie akcji, to podatek który musisz zapłacić od dywidendy jest dokładnie taki sam jak podatek którego zapłacenia unikniesz dzięki tej poniesionej "stracie"
W bilansie pieniężnym jestem na 0 a mam wykazana stratę. Jak na innej
@MinimalMusic: Nie zapłacisz, bo właśnie nadpłaciłeś 284,62zł.
@MinimalMusic : ok czyli po prostu kurs akcji wzrósł bo po odcięciu dywidendy wynosił 13,02 (zakładając, że odcięcie było przy kursie 28). Równie dobrze mogło nie być tej dywidendy, kurs spółki wzrósłby do wartości 30,88 i wyszłoby punktu widzenia twoich zysków na to samo.
Z drugiej jednak strony kurs spółki mógł też spaść o te 2,88 zamiast wzrosnąć. Nie widzę w jaki