Aktywne Wpisy
Goronco +25
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
Davvs +420
#neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #kolorowaagitacja
W 11 tygodniu nie jest się człowiekiem, ale jest już gejem/lesbijką
@ImInLoveWithTheCoco: Wiem że nie wszyscy muszą być inteligentni ale ty to już przesadziłeś xdddddd
@ImInLoveWithTheCoco: no to dlaczego kościółkowi tak mocno wciskają ludziom swoją pokrętną logikę? Śmieję się, bo sami błądzą w swojej głupocie, a ten obrazek to tylko uwidacznia.
No to KK jak zawsze z rigczem
W świetle obecnej wiedzy nie ulega wątpliwości, że życie człowieka zostaje zapoczątkowane w następstwie połączenia się dwu komórek rozrodczych - gamet - żeńskiej i męskiej w postać komórki macierzystej zwanej zygotą, która o tej chwili zaczyna żyć własnym rytmem." (prof. dr hab. med. Maria Rybakowa, Komitet Rozwoju Człowieka Wydziału Nauk Medycznych PAN Warszawa-Kraków "Służba Życiu. Zeszyty Problemowe" nr 2/3/1999).
"Po zapłodnieniu, to jest zespoleniu się j---a komórki jajowej z jądrem plemnika (co następuje w jajowodzie, blisko jego ujścia od strony jajnika) powstaje całkowicie nowa, odbiegająca od genotypów rodzicielskich, odrębna jakość genetyczna - nowa osoba ludzka. Zestaw jej genów w komórkach somatycznych nie ulegnie już zmianie do końca życia." (prof. dr hab. Bolesław Suszka, biolog, pracownik
https://naukowy.blog.polityka.pl/2021/02/20/moment-poczecia-godzina-po-godzinie/
Bartel H: Embriologia. Podręcznik dla studentów. Wydawnictwo Lekarskie PZWL, Warszawa 2007
Biesaga T: Elementy etyki lekarskiej. Medycyna Praktyczna, Kraków 2006
Szewczyk K:
No chyba że jest ktoś kto liczy wiek dziecka od jego poczęcia? ;)
Skoro szacunek dla życia jest taki ważny to czemu katolicy "zabijają" i jedzą rośliny? To też jest życie jak by nie patrzeć.