Aktywne Wpisy
matt1807 +5
Narzeczona właśnie została okradziona na 18k PLN na "blika" oszustwem opisanym tutaj:
https://wykop.pl/artykul/4261125/zlodzieje-na-olx-podszywaja-sie-pod-dpd
Takie rzeczy traktuje bardzo honorowo i jako rękawice rzucone do walki.
Jakie macie pomysły na wytropienie gagadków?
Wypłacają w bankomatach koło pałacu kultury i nauki.
Myślałem nad tym, żeby pojechać w kilka osób do WWA, obstawić główne bankomaty w centrum i zrobić prowokacje na oszustów.
Tak btw.
Ja nie mieszkam w Polsce, ale tak zastanawiam się co ta policja
https://wykop.pl/artykul/4261125/zlodzieje-na-olx-podszywaja-sie-pod-dpd
Takie rzeczy traktuje bardzo honorowo i jako rękawice rzucone do walki.
Jakie macie pomysły na wytropienie gagadków?
Wypłacają w bankomatach koło pałacu kultury i nauki.
Myślałem nad tym, żeby pojechać w kilka osób do WWA, obstawić główne bankomaty w centrum i zrobić prowokacje na oszustów.
Tak btw.
Ja nie mieszkam w Polsce, ale tak zastanawiam się co ta policja
okradzione +165
#famemma PING PONG
Piszę ten post nieironicznie, bo ciężko było znaleźć pracę, nie mając w ogóle doświadczenia, ale jakoś się udało. Praca jest trochę ciężka (pracuję głównie w AutoCAD, ale muszę również ogarniać tematy energetyki). Boję się, że mnie wywalą z tej firmy, bo dalej się uczę i traktują mnie ulgowo, ale na razie staram się tym nie przejmować.
#chwalesie #pracbaza
@zonley: Inżynieria materiałowa, ale angażowałem się mocno w druk 3D, więc nauczyłem się przy tym modelować 3D (Inventor). AutoCADa się prawie nie uczyłem, ale jest prostszy niż Inventor, więc szybko go załapałem.
@stanley88: Trochę racja. Dalej mieszkam razem z ojcem. Nie planuje się w najbliższym czasie przeprowadzać, bo po pierwsze mnie nie stać, a po drugie mam dobre relacje z ojcem, więc sobie nie
Tylko resztki wlosow mi sie na glowie jeza, gdy widze, jak sie teraz traktuje swiezych mlodych w firmach
Teraz mam 3600 ale wciąż mi mało...
No, ale to była normalna praca na etacie właśnie xD
Potem znalazłem pracę w korpo za 1400 na rękę. To było lata temu.
Trzeba pamiętać, ze chłopak mieszka w Katowicach. Inna płaca niż w Warszawie ale tez inne wydatki np na mieszkanie. Tutaj dużo osob mowi o pierwszych pracach - ale nie ma co tak mowic. Kiedyś były inne pieniądze
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora