Nic mnie nie cieszy jak to gdy ktoś powie, że chce np 30dag sera i udaje mi się idealnie (。◕‿‿◕。) to tak samo jak tankuje autko i wychodzi idealnie 100zl, bez żadnego grosza, ahhh #nieboperfekcjonistow #pracbaza
@vvertoi hahah, ja już mam wagę w ręce :D chyba, że najpierw noszę skrzynki, a później kroje wędlinę to z 20dag robi się 40 xD Bo wydaje mi się lekkie xd
@lijka: kurde a ja od jakiegośczasu zacząłem tankować totalnie na odwal sie. Jak sie uleje 101,78 to jeszcze docisne ze 3,50 żeby było bardziej p------a cena. I później ide jak król zapłacić przy kasie a oni wiedzą, że przyszedł prawdziwy mężczyzna który DONT GIVE A SHIT i mi dają hotdoga
@lijka: przyznaj, że specjalnie do zdjęcia wybierałas plastry xD nie wyobrażam sobie, że powiedziałaś do klienta, pani poczeka, muszę zdjęcie zrobić xD
@dziecielinapala klient sobie wybierał jeszcze coś po sklepie, a na początku powiedział, że chce serek i pokroilam, wyszło idealnie, trzasnelam fotkę i czekałam na resztę produktów :D musiało by mnie p-----c, żeby wybierać plastry xD a bardzo często mi się tak udaje, czy to z jakimiś cukierkami czy innymi szynkami :)
@Aerwin: Raz zajechałem na stację zatankować za stówkę. I tak tankuję i tankuję i jestem przy 100 i se myślę: a nie k---a, zatankuję za 200. Jestem przy 200 i se myślę: k---a c--j (tak, mam touretta), zatankuję do pełna. 260 i z piskiem opon pojechałem
Bo wydaje mi się lekkie xd