Aktywne Wpisy
Moseva +31
Czemu chłopy tak jojczą jak trzeba starą koszulkę wyrzucić.
Zmechacona, nadruku nie widać, ma nawet dwie małe dziury.
NIE NO DOBRA JEST JESZCZE PRZECIEŻ
WYGODNA
LUBIĘ JOM
TO BENDE PO DOMU NOSIĆ
#!$%@? masz 30 doskonałej jakości, nowych koszulek(╯︵╰,)ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#bekazniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
Zmechacona, nadruku nie widać, ma nawet dwie małe dziury.
NIE NO DOBRA JEST JESZCZE PRZECIEŻ
WYGODNA
LUBIĘ JOM
TO BENDE PO DOMU NOSIĆ
#!$%@? masz 30 doskonałej jakości, nowych koszulek(╯︵╰,)ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#bekazniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
drylu09 +545
#nieruchomosci O nie fliperzy przeniosą się za granicę XDDDDD
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Jak mnie bawią te rycerzyki płaszczące się przed każdą dzidą, błazny okute w blachy, liczące, że zostaną obdarzeni choćby uśmiechem za spełnianie każdej zachcianki. TWOJE ŻYCZENIE TO DLA MNIE ROZKAZ xDDD - "To weź pobiegnij w #!$%@? daleko i nie wracaj" xDDD Już po pierwszych scenkach widać, że te laski mają zero szacunku do tych cucków. Fajny ten dodatek, ale to spermiarstwo na każdym kroku już zaczyna odrzucać. Komu tylko można to nie pomagam, gardzę mocno, im więcej ich tam zginie tym lepiej dla narodu. Nie pamiętam który to robił przemówienie do bandytów, ale dobrze, że już leży w piachu xD
Szkoda, że nie ma opcji poruchać Vivienne, przecież to by było mistrzowskie.
Stulej Gillerme podpadł mi od samego początku, najpierw poszedł z tym swoim gówno mieczykiem i ruchami śledzia na Giganta, PRZYNIESE ŁEB GIGANTA DLA VIVKI TO NA MNIE SPOJRZY, a potem wielki hojrak wystartował do upokorzonego szarleja, który i tak mu spuścił #!$%@? na oczach całego Bukler xD Szkoda, że nie było opcji "To nie moja sprawa" xD Potem to całe spermienie do Vivienne i foch jak powiedziałem, że mam w dupie ten ich gówno turniej. Czaicie jakie to by było mistrzowskie, jakby Geralt mógł ją wyruchać? xD Ten się kłania, uniża, służy, klęka, robi z siebie pazia bez krzty godności, a blondyna tymczasem nadziewa się na wiedźmińską kutangę xDDD Ojojoj, ależ by to było pyszne.
O ile z Lugosem można się było policzyć jeszcze dwa razy za tą akcję z brudasami w karczmie, to tutaj niestety zawalili tego questa nasze cucki z CDPu.
Tylko te widoki ratują to miejsce xD
#wiedzmin3 i trochę #blackpill