Aktywne Wpisy

K00tek +4
jak byście musieli przenieść się do jakiegoś świata z gry
to gdzie to by było?
w jakiej gierce zasiedlibyście?
to gdzie to by było?
w jakiej gierce zasiedlibyście?

Tynka02 +225
Odpalam rano wykop a tu znów jakieś gówno na tagach wybiło, macie wy ludzie jakąkolwiek godność i szacunek do samych siebie? Czy wam szczytem rozrywki jest zapłacić za to jak leją się po mordzie dwa patusy (a raczej pewnie udają)
##!$%@? #wykop
##!$%@? #wykop
Przymierzyłem się dzisiaj w sklepie do niego i do kilku innych foteli i Ergohuman był spoko, ale lepsze pierwsze wrażenie zrobił na mnie o wiele tańszy fotel Unique Ergonic za 800 zł.
Największa różnica była w siedzisku - to w Ergonicu było bardziej płaskie i sprawiało wrażenie głębszego. Po prostu siedziało mi się na nim trochę lepiej.
Na obu mogłem jednak posiedzieć tylko przez chwilę w sklepie.
Sprawdziłem też kilka innych (Ioo, WAU, Ergomax), ale siedziało mi się na nich gorzej niż na Ergohumanie i Ergoniku.
Pytanie do znawców tematu i tych, którzy mieli okazję posiedzieć dłużej na obu fotelach: czy są pomiędzy nimi jakieś różnice, przemawiające za kupieniem Ergohumana, które mogły mi umknąć po kilku minutach siedzenia na krzesłach w sklepie?
Zależy mi na tym, żeby krzesło było wygodne i żeby moja pozycja na nim była jak najlepsza dla zdrowia - czy na Ergoniku z mniejszymi możliwościami konfiguracji da się to osiągnąć?
Chłopski rozum podpowiada mi, że droższe krzesło powinno być lepsze i dlatego zastanawiam się jeszcze, które zamówić.
#fotele #fotel #krzesla #krzeslo #ergonomia #pytanie
Nie potrafiłem dopasować wysokości oparcia lędźwi do moich pleców, przez co plecy mnie bolały (chyba potrzebowałem ustawienia wyższego niż pozwala regulacja), a oprócz tego wyprofilowane siedzisko uciskało moje uda.