Wpis z mikrobloga

czesc, posiadam karty cameleon, chciałbym zakupić jakiś tuner ponieważ ten co mam (dsiw74) od nich to jakiś szrot i nie mam zamiaru znowu go wymieniać ponieważ podziała tydzień i znowu zacznie świrować.. Orientuje się jakiś mireczek w tym temacie? Nie miałem nigdy do czynienia z E2. Ale chyba nie ma się czego bać, haha. Widziałem że polecali zgemma ale tu troszkę forsy trzeba dać, widziałem również nboxy do 200 pln. Zależy mi tylko na oglądaniu tv, chyba że warto zainwestować w coś droższego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ncplus #canalplus #telewizja #pytaniedoeksperta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xmentorx: mieli to zlikwidować lata temu, jak działa to się ciesz, teraz są tylko karty parowane z dekoderem, albo moduł cam, nie ogarnie się chyba nic nowego (bo podziała przez tydzień i przestanie), weź sobie normalnie abonament jak człowiek, a nie kombinuj, bo to nawet drożej wyjdzie, albo przez internet i masz pewne, że zawsze działa, nboxów w ofercie też już kilka lat nie ma
  • Odpowiedz
@xmentorx: Nie odpalisz tak prosto karty (nawet camela) na dekoderze z e2. Nie działa to plug&play. Potrzebna minimalna wiedza i odpowiednie dane. Szukaj na forum sat4all odpowiednich informacji.
  • Odpowiedz
@xmentorx: Nikt Ci tego z góry nie skonfiguruje, a jeśli się odważy to nie masz gwarancji czy i ile podziała. Zajrzyj na proponowane forum i się dowiesz wszystkiego.
  • Odpowiedz
@korexus: nie jest tak źle, średnio inteligentny da radę skopiować gotowy konfig i odpalić kartę na oscamie, w dużej ilości tunerów można pobrać oscam z konfigiem
  • Odpowiedz