Aktywne Wpisy

Pixario +179
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +120
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

#heheszki #uk
źródło: comment_1615151996Jz7msO2PKFn1LoIZ59kioJ.jpg
Pobierzźródło: comment_1615160084PmPjOJSq1kqvhc7ClphWQW.jpg
PobierzZa to "Science Museum" jest zaaajebiste. Chętnie olałbym to "słynne" London Eye i pieniądze z jego biletu oddał do puszki z datkami w tymże muzeum. Tak czy
@europa: Super porównanie. Dzielni brytole ratują zabytki poprzez p------------e ich ;]
Szkoda tylko, że m.in siłe specjalne UK i innych państw zachodnich szkoliły i sponsorowały tą bandę pawianów ;]
@mroznykasztan: Idąc tym tropem, Niemcy nic nie ukradli z Polski. To było (tymczasowo) ich terytorium i se pozabierali, proste ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xxMartaxx Myślę, że porównanie okupowania wcześniej niepodległej Polski do zarządzania, eksploatowania i nadzoru nad terenami podległymi, koloniami to nadużycie z Waszej strony. Nie można porównać kraju europejskiego z swoim dorobkiem, historią, państwowością do jakiegoś kraju afrykańskiego/azjatyckiego, którego rozwój jest w pełni zależny od tego, czy mocarstwo kolonialne, które sprawuje nad nim władze będzie chciało w ten rozwój inwestować (bo samo w sobie nie jest w stanie tego rozwoju dokonać
@mroznykasztan: Aha, czyli jeśli chodzi o czarnych i żółtych to można kraść bezkarnie? xD
Serio, uważasz, że Indie nie mogą się pochwalić ani dorobkiem ani historią? xD