Wpis z mikrobloga

Największy przegrany tej gali to Wardega i Kizo. Pierwszy trenował od listopada, a kompletnie nic nie pokazał. Został zbity przez debila Blonskyego. Nie wiem co sie stało z Sylwkiem, ale to juz nie ten sam Spider Man co 10 lat temu. Wolny, statyczny.. egl sie nie ruszał, jakby poślady spinał żeby sraka nie wyleciała. A przegrany numer dwa to Kizo. Gość to jest hit. Chce same sportowe walki, a wszystko przegrywa. Arab wszedł bez żadnego okresu przygotowawczego i go pokonał w boksie. Dyscyplinie która wybrał Kizo - chłop kilka miesięcy treningów i nic nie pokazuje w klatce. Z popkiem trwałoby to jeszcze krócej. Debil zamiast wybrać MMA i walkę z Akopem, to wybrał boks i Araba XD
#famemma #wardega
  • 22
@przeczki: @Pebuch: ale co to ma do rzeczy? Właśnie biorąc pod uwagę jego wiek to powinien pokazać cokolwiek w tej klatce. A co pokazał? Nic. Został ZDOMINOWANY przez największego #!$%@? na polskim YT. Dalej Wataha, ale wstyd jak #!$%@?. Serio nie wiem co on trenował, ale poruszał się w tym ringu jakby go dopiero co od komputera oderwali. Wgl nie było widać jakichkolwiek treningów.
@KalashnikovMirasnikov: Ty sie znasz. Wyraziłem swoją opinię. Przyjmij ja do wiadomości i tyle, a nie mi narzucasz swoją rację i dajesz jakieś zbędne komentarze XD Wardega dostał sromotny #!$%@? i tyle. Bez sensu wziął tą walkę i z tym nie dyskutuj, bo to fakt, a nie opinia. Na jego miejscu #!$%@? na salę i szlifował umiejętności żeby odkuć sie w kolejnej walce.