Aktywne Wpisy
Moja żona po 15 latach małżeństwa właśnie przyznała mi się do tego że od pół roku ma chłopaka, regularnie zdradzała mnie z różnymi typami przez ostatnie 4 lata. Jak mam jej wybaczyć?
Z braku szansy na mieszkanie zaczynam rozważać kupienie działko ROD. Wszyscy i tak tam mieszkają cały rok, całe życie nikt tego nie rusza. Może to jest mega life hack, zamiast zapłacić 400 000 za kawalerke wydam 180 000 na domek wykończony na działce praktycznie w dużym mieście. Jak myślicie, oszukałem system, iśc w anarchie? Jakie są minusy tego pomysłu. Mogą mnie wyrzucić? Ale niby jak skoro wtedy będe bezdomny a to przestępstwo
Moje ostatnie poznane dziewczyny w realu w zeszłym tygodniu - 20 i 21 lat, ładne zadbane i mądre. Obie w związkach i na dodatek mieszkają już ze swoją drugą połówką XD
Jedyne miejsce gdzie można poznać singielkę to internet...tylko wszyscy wiemy jak tam sprawa wygląda.
To co mozna znaleźć na #tinder czy #badoo to odpady społeczne nie warte złamanego grosza, na #divy lepiej już się wybrać...Tym bardziej, że nie przebijesz się przez stado spermiarzy, którzy zamiast pójść po rozum do głowy i nie tracić resztek godności na robienie z siebie z---a, poszli by na divy, spuścili ciśnienie i elo. Gdyby każdy zaczął chodzić na divy, spadła by podaż i dziewczyny same musiały by coś zacząć robić.
Przynajmniej mam motywację, by zarabiać więcej pieniędzy XD Jeśli kiedyś jakieś wuje będą próbować zdelegalizować prostytucję - ostatni bastion męskiej niezależności, to pierwszy wyjdę na ulicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@stasiu84: Nawet jakbyś
@Kadej: ja zauważyłem, że osoby te najczęśćiej mają swoje miłości jeszcze z czasów liceum....dlatego ciągle wpadam na 18/19 latki w związkach właśnie...
@DOBREW: też wpadam na same baby w związkach, nawet w okolicach tego wieku. Problem jaki się pojawia dodatkowo w tym wieku jest taki, że ja nie mam doświadczenia w związkach itd. i bałbym się z kimś takim wejść w związek xD po prostu wiem, że bym nie bym sobie nie poradził. Bardziej bym chciał ONS'a FWB ale nic nie ma.
@konopiapolska: Nie. Nawet będąc z-----ą dziewczyną można znaleźć spoko faceta.
Będąc przeciętnym facetem nie da się znaleźć nawet z------j dziewczyny.
@M_xxx: nie wiedziałam, że nie mam prawa istnieć xD
hmmm chyba się upaliłaś