Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka, że każda #rozowepaski która jest ułożona jest już w wieku 18-25 lat po prostu zajęta, często w głębokim związku.
Moje ostatnie poznane dziewczyny w realu w zeszłym tygodniu - 20 i 21 lat, ładne zadbane i mądre. Obie w związkach i na dodatek mieszkają już ze swoją drugą połówką XD

Jedyne miejsce gdzie można poznać singielkę to internet...tylko wszyscy wiemy jak tam sprawa wygląda.
To co mozna znaleźć na #tinder czy #badoo to odpady społeczne nie warte złamanego grosza, na #divy lepiej już się wybrać...Tym bardziej, że nie przebijesz się przez stado spermiarzy, którzy zamiast pójść po rozum do głowy i nie tracić resztek godności na robienie z siebie z---a, poszli by na divy, spuścili ciśnienie i elo. Gdyby każdy zaczął chodzić na divy, spadła by podaż i dziewczyny same musiały by coś zacząć robić.

Przynajmniej mam motywację, by zarabiać więcej pieniędzy XD Jeśli kiedyś jakieś wuje będą próbować zdelegalizować prostytucję - ostatni bastion męskiej niezależności, to pierwszy wyjdę na ulicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Florentino: miałem na studiach koleżankę która mi się podobała, była zajęta, okazało się że zerwala z chłopakiem i zanim ogarnąłem sytuację już ktoś z innych studentów ją poderwał, była wolna przez około 2 tygodnie, niestety o wszystkim dowiedziałem się po fakcie
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Zależy od wieku. Zauważyłem, że od 22 roku znaczna większość różowych już kogoś ma, wiele dziewczyn w tym wieku zaczyna poważne związki. Wcześniej jednak dość sporo jest wolnych, a nawet jak są w jakiś związkach to zwykle są to niezbyt trwałe. Oczywiście zdarza się, że te w starszym wieku też się rozstają, ale zwykle albo szybko wchodzą w kolejny związek albo mają ogromne wymagania.

@stasiu84: Nawet jakbyś
  • Odpowiedz
Zauważyłem, że od 22 roku znaczna większość różowych już kogoś ma,

@Kadej: ja zauważyłem, że osoby te najczęśćiej mają swoje miłości jeszcze z czasów liceum....dlatego ciągle wpadam na 18/19 latki w związkach właśnie...
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: Wiadomo, że wiele związków powstaje już w liceum, ale sporo z nich się potem rozpada, natomiast w wieku 22+ to już często nawet jakieś szare myszki mają facetów, no i w tym wieku związki już są poważniejsze, a nawet jak się rozpadną to różowe często szybko znajdują sobie kolejnego faceta.
  • Odpowiedz
zainteresuj się tymi od 20 do 30

@DOBREW: też wpadam na same baby w związkach, nawet w okolicach tego wieku. Problem jaki się pojawia dodatkowo w tym wieku jest taki, że ja nie mam doświadczenia w związkach itd. i bałbym się z kimś takim wejść w związek xD po prostu wiem, że bym nie bym sobie nie poradził. Bardziej bym chciał ONS'a FWB ale nic nie ma.
  • Odpowiedz
zjeby zostają dla zjebów. Proste

@konopiapolska: Nie. Nawet będąc z-----ą dziewczyną można znaleźć spoko faceta.
Będąc przeciętnym facetem nie da się znaleźć nawet z------j dziewczyny.
  • Odpowiedz
Nie. Nawet będąc z-----ą dziewczyną można znaleźć spoko faceta.

Będąc przeciętnym facetem nie da się znaleźć nawet z------j dziewczyny.

@M_xxx: nie wiedziałam, że nie mam prawa istnieć xD
  • Odpowiedz