Aktywne Wpisy
szzzzzz +337
Mięso z kurczaka surowe: bleh
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Mięso z kurczaka ugotowane z rosołu: bleh
Jakiekolwiek mięso: bleh
Tuńczyk czy inna ryba: bleh
Jajko specjalnie ugotowane i rozdrobnione: bleh
Jakieś #!$%@? zaschnięte resztki jajecznicy i okruszki chleba z rana: ABSOLUTNY PRZYSMAK, POKARM BOGÓW, CO ZA AMBROZJA, CAŁY TALERZ WYLIŻĘ, NAJLEPSZY POSIŁEK MOJEGO ŻYCIA
#koty #alboialba #zwierzaczki #bekazkota #beka
Duniksond +176
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
Według mnie jest to mało popularna marka i wszystkie zapachy takie jak
La Martina Maserati
La Martina Cuero
la martina tierra del fuego
Oraz nie każdemu przypadający do gustu
la martina hombre
Można byłoby zapakować w pudełko amouage i sprzedać dużo drożej.
Jak na letni zapach parametry ma dobre. Jest szansa że powyżej 30 stopni ciężko byłoby go nosić.
Ledwo udało mi się kupić. Ale polecam spróbować wszystkie z wyżej wymienionych i kolejność też taka w zakupie jak wyżej. Ewentualnie tierre przed cuero.
Pomyśl sobie że to taki cytrynowy la yuqawam w wersji letniej. Ogólnie czuć w nich głębię i raz przelatują Ci koło nosa świeże akcenty a raz skóra ;)
Pamiętaj że to nie jest killer tylko letni zapach !
Ale same naturalne składniki!
Dobry,
Maison Margiela Across Sands.