Wpis z mikrobloga

Jestem na izolacji w związku z Covidkiem i codziennie o 9 ran na telefon komórkowy, żeby nie było wątpliwości dzwoni do mnie policjant i się pyta, czy jestem w domu, ja mówię że tak i koniec rozmowy. Powiedzcie mi, gdzie tu jest logika? Przecież komórkę mogłabym odebrać wszędzie? Jaki sens ma taka kontrola? XD
#koronawirus #covid19 #policja
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fertus: Ja bym nawet nie próbował używać słowa "logika". To sugerowałoby że państwo przynajmniej próbuje walczyć z wirusem. Przeżyłem 3 kwarantanny. Policja przyjeżdżała tylko przy pierwszej. Przy drugiej nawet mnie nie mieli w systemie. 3 kwarntanne dostałem "po fakcie" jak wyszło że dziecko miało kontakt z zarażoną przedszkolanką 2 tygodnie wcześniej. Ale żyjemy w poważnym państwie i walczymy z poważnym wirusem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@LilyOfTheValley: Ja Ci powiem coś lepszego. Jestem od wtorku na kwarantannie i jeszcze nikogo u mnie nie było ani żaden WOT czy policja nie dzwoniła xddd
  • Odpowiedz
to doświadczony policjant, po głosie wyczuje kłamstwo

@niedorzecznik: na pewno ( ͡ ͜ʖ ͡)

Ja Ci powiem coś lepszego. Jestem od wtorku na kwarantannie i jeszcze nikogo u mnie nie było ani żaden WOT czy policja nie dzwoniła xddd

@bukem: może na mnie się bardziej uwzięli, bo mam potwierdzoną chorobę (ʘʘ)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LilyOfTheValley: siedzę w domu z rodzicami i rodzeństwem bo u mojego ojca wynik okazja się pozytywny także chyba to za bardzo wpływu nie ma xd Bardziej mi się wydaje że miejscowa policja ma w dupie
  • Odpowiedz
@LilyOfTheValley: Masz życiową szanse pośmieszkować z policją, jesteś na wygranej pozycji więc JUST DO IT.
- pierwszy dzień youtube i dźwięk fali uderzających o brzeg, wiatru i może jakieś dzieci w oddalI
- drugi dzień amazońska dżungla
- trzeci dzień jaskinia i mów jakbyś echo robiła
- czwarty dzień wyścig nascar i dźwięk wyjącej V8
- piąty dzień wspólokator udający strażnika więziennego i drący się SKAD MASZ TELEFON W WIĘZIENIU ODDAJ MI
  • Odpowiedz