Aktywne Wpisy
mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Aokx +132
#wiedzmin3
Jakie mieliście zakończenie za pierwszym razem?
@undefined_behaviour: Jest o wiele gorzej, bo nastolatką to ona była w sadze i tam jej foszki i głupoty można jej było wybaczyć. Tu jest dorosła, ma +20 lat, a emocjonalne decyzje i wybuchy kaprysów ma jak właśnie jakaś nastka. Dlatego nigdy nie widzę jej jako doświadczonej wiedźminki o chłodnym umyśle. Jako cesarzową już tak, bo niektórzy władcy tacy
Nie branie hajsu od Emhyra, pochowanie Skjalla i nie pchanie się w spotkanie z Filippą, więc wychodzi na to, że właśnie błędu popełnić nie można.
Pozostałe dwa są z dupy. Po tym jak umarł Vesemir wydało mi się strasznie nie na miejscu wybieranie tej kwestii "Wiem co może cię rozbawić", lol, tak na dobrą sprawę nawet nie wiemy co wybieramy w tamtym momencie. Kolejny
@MarteenVaanThomm: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na ogół czy to w filmach,bajkach czy grach wszystko kończy się dobrze (Albo chociaż nie tragicznie) i fajnie jak czasem jest taka odmiana.Inne zakończenia nie rzucają się tak na psychę i człowiek szybko o nich zapomina.