Aktywne Wpisy
PrawaRenka +427
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +91
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#4konserwy #bekazlewactwa #codziennabekazlewicy
Kiedyś się oduczę, bo obaj wiemy że to bez sensu
i nikt nie powiedział, że mogą czy nie mogą robić cokolwiek, tylko oceniamy podwójne standardy, przerasta cię zrozumienie tego?
Teraz mój drogi wytłumacz mi co te organizacje mają w spólnego z
ja ci tłumacze, że samo działanie nastawione na zysk nie determinuje czy mówimy o kapitalizmie czy o socjalizmie a ty swoje xD
wskazuje ci, że w kontekście korporacji ciężko mówić o kapitalizmie gdzie jest monopolizacja całych gałęzi przemysłu, a ty zobaczyłeś zysk
a kysz już, bo to ty nie czaisz i myślisz że zjadłeś wszystkie rozumy
oczywiście, że beka z lewactwa, pokazuje gdzie można sobie wsadzić te progresywne ideały jak ktoś sypnie dolarami, na pokaz LGBT w strefie komfortu ale nie wkurzajmy pana chińczyka bo nas odetnie od hajsu i z czego będziemy finansować nasz progresywny marketing, a ty dalej neguje rzeczywistość i zrzucaj wszystko na kapitalizm, chociaż kapitalizmu tutaj nie ma
@Chulio:
ale w Chinach jest ucisk, wyzysk i można posiadać własność prywatną i nie ma podziału dóbr. Niezbyt komunistyczny ten ich komunizm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gefallenerubermensch:
@Chulio: A czemu mają to robić? Prawica gdzieś mówiła, że chce swoje wartości szerzyć na całym świecie? Jak Chińczycy chcą być komunistami, to niech sobie będą, ich kraj, ich wybór.
To lewica lubi się wpierdzielać innym państwom w ich politykę ( ͡° ͜ʖ ͡°)