Aktywne Wpisy

prezeskuliziemskiej +376
#zlodzieje #zabka #pomocy #krakow
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
Mam sprawę, kumpel Żabkarz wziął na dzień próbny do pracownika. Gość radził sobie całkiem spoko i miał rzekomo doświadczenie w pracy w Żabce. Wiec zostawił go na godzinę samego przy kasie. Niestety gość okazał się oszustem - ukradł karty przedpłacone, powysyłał sobie hajs, ukradł trochę towaru i tablet. W sumie około 5-7k. Sprawa zgłoszona na policję, ale jak to policja - raczej będzie ciężko. Oczywiście dane fałszywe ale
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jacques-Pierre +108

Kto chciał, to już chyba wysłał raport za luty. Kto wysłał, a nie otagował - jego strata.
Znowu nie ułatwiliście mi roboty, ale cóż... Niektórzy się postarali, więc chcieć, to móc.
Najpierw ogólne statystki:
-> W lutym dołączyło do nas 12 osób
-> Średni wiek uczestników to wciąż 29 lat
-> Luty zaczęliśmy z BMI na poziomie 29,88 - nadwaga
-> Łączna waga na start lutego to 15314,73 kg
Jak to wygląda teraz?
-> Raport podsumowujący luty wysłało 69 osób. O 33 mniej niż miesiąc temu
-> Raportu nie dostarczyły 93 osoby - 45 osób więcej niż miesiąc temu
-> BMI na koniec lutego to 29,55 - nadwaga. Spadek o 0,33
-> Łączna waga to 15182,62 kg
-> Straciliśmy 132,11 kg, co daje nam 0,8kg na osobę. 2kg, jeśli weźmiemy pod uwagę tylko osoby z raportem nr 2
-> 53 osoby schudły
-> 10 osób przytyło
Kto schudł najwięcej w lutym?
1. SpawaczPolimeru - 6,70 kg
2. Rumcajsidlo - 6 kg
3. albanskiwirus - 5,90 kg
Kto schudł najwięcej od początku?
1. franekbo - 11,90 kg
2. Judka_Srutka - 10,70 kg
3. kubbe - 10,30 kg
W przypadku wykrycia pomyłki po mojej stronie, proszę o kontakt.
Jeżeli chcecie poznać jakieś konkretne statystyki, piszcie, pytajcie.
Kończąc:
Gratuluję, tym, u których waga idzie w dół.
Na wieczne potępienie zasługują ci, którzy zamilkli.
Szkoda tych, którzy się poddali/wycofali.
Powodzenia w marcu i do zobaczenia na koniec miesiąca.
Niech antykalorie będą z Wami!
#odchudzanie #chudnijzwykopem
PS. Rozpoczynam serię motywujących przemian bardziej lub mniej znanych ludzi.
Na start: Zach Galifianakis
źródło: comment_1614808921kod2r4VmzZHKdFclEp4H6V.jpg
PobierzCo do wszystkich z tagu - nie wyłamywać się, nawet jak macie gorszy moment! Większość ludzi porzuca noworoczne postanowienia właśnie w lutym, dlatego to powinna być przemyślana zmiana trybu życia, a nie rzucanie się na glodowki ;)
Co do znanych ludzi, którzy sporo zrzucili - jakiś czas temu fenomenem byl Jonah Hill :)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1614810587JX6oWFfC8r1u4nz7HymrG4.jpg
PobierzDysponujesz może excelem, który dałoby radę udostępnić online, żeby były wylistowane zmiany u wszystkich?
@LM2525: mi idzie ostatnio tragicznie. Nie chcę udostępniać całego excela, bo może ktoś sobie tego nie życzy. Niektórzy wysyłali mi dane na priv. Mogę wyciągnąć jakieś konkretne statystyki, jeśli jest potrzeba.
Nie uwzględniaj go następnym razem, w styczniu wyglądał tak
źródło: comment_1614880586AZuYL6ci0umCLF7ei9iepK.jpg
Pobierz