Aktywne Wpisy

Byłem przekonany, że moja dziewczyna mnie zdradza i przez to dopuściłem się zdrady profilaktycznej ale okazało się, że ona mnie nie zdradzała tylko przez kilka dni szykowała mi niespodziankę na urodziny i m.in. załatwiła nam tygodniowy wypad na wakacje. Mam na to dowody, że żadnej zdrady nie było i teraz mam wyrzuty sumienia.
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Powinienem się przyznać? To prawdopodobnie będzie oznaczać koniec naszego związku ale z drugiej strony ja ją zdradziłem tylko dlatego
Co zrobić?
- Przyznaj się 40.2% (564)
- Nie przyznawaj się 59.8% (838)

TheRealMikz +409
Wystawiłem przed swoje mieszkanie na klatce pudełko po nowym TV :D Będę obserował przez wizjer reakcje sąsiadów, kto chce żeby go wołać jakie reakcje dajcie znać, będę wołał wieczór xD Popcorn przygotowany, szykuje się potęęęęężny ból dup xD
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
#polskiedomy #bogactwo #programista15k #bekazpodludzi #bogactwoczescglownaskuhwysyny
źródło: nowy-tv
Pobierz

Jeśli prawa kobiet widzicie przez pryzmat Seksu w wielkim mieście czy Madonny, a ludzi jako produkty wychowania lub późniejszych lektur, może komiks do was przemówi. Nie bardzo da się go jednak przyłożyć do kobiet mających świadomość działających na nas stereotypów, ale starających się żyć samodzielnie. Skupionych na trosce o środowisko, a przez to także o innych ludzi. Tyle w kwestii utożsamiania się z bohaterką.
Recenzja komiksu Twarz, brzuch, głowa
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1614790153LRthOxSY4wlv7SS1keN2OF.jpg
Pobierz