Wpis z mikrobloga

Psychika ty kuro! Byłem na spotkaniu u dewelopera #mieszkaniedeweloperskie i jestem tak nakręcony, że najchętniej poszedłbym jutro do banku z wnioskiem kredytowym XD P.S Co myśłicie? Okna wychodzą na zachód, na działkę, która wg planów zagospodarowania nie jest przeznaczona na zabudowę mieszkalną.
m.....e - Psychika ty kuro! Byłem na spotkaniu u dewelopera #mieszkaniedeweloperskie ...

źródło: comment_1614781300mGbocO8v0Kk2mrgFxYYeld.jpg

Pobierz
  • 189
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@motorade: zachodnie okna nie sa idealne, bedzie ostre światło, ale przynajmniej będzie jasno i ciepło (co w lecie może oznaczać naprawdę goraco). 13m2 sypialnia już jest zacna, fajnie ze jest garderoba. Nie wiem jakie miasto, jaka inwestycja i cena - ale nie wyglada to zle! :)
  • Odpowiedz
@motorade: Plus okna skierowane tylko na jedną stronę co będzie skutkowało tym, że nie będziesz mógł przewietrzyć mieszkania. Super sprawa z garderobą. Ten pokój 7,83 m2 to kpina - chyba, że tam jakoś sypialnię upchniesz.
  • Odpowiedz
Aż sie gęba cieszy jak widzę, że nikt mnie nie #!$%@? w komentach i przez to nakręcam się jeszcze bardziej XD
@KromkaMistrz: miasto 200k, śląsk, samo mieszkanie 58.5 m2 340000 zł. może nie ścisłe centrum, ale jest tu życie
@kubako: może być, hale nie są wysokie
@Sefton: na 100% rolety, klima jest w planach
  • Odpowiedz
Aż sie gęba cieszy jak widzę, że nikt mnie nie #!$%@? w komentach i przez to nakręcam się jeszcze bardziej XD

@motorade: Ja Cię mogę #!$%@?ć za te okna na zachód ale jak planujesz klimę to już pozostaje życzyć normalnych sąsiadów i szybkiej spłaty kredytu!
  • Odpowiedz