Aktywne Wpisy
cordianss +306
Porada ode mnie dla wszystkich wchodzących do branży - skończcie studia. Wykopki to prymitywy, które będą wam mówić, że studia nie są do niczego potrzebne, ale to kłamstwo.
Po pierwsze, na studiach zdobędziecie wiedzę, której nigdy sami byście nie tknęli, a znacznie poszerzy ona wasze horyzonty. Algorytmy, struktury danych, assembler i to jak poszczególne instrukcje są zaimplementowane, sygnały/kodowanie, bebechy systemów operacyjnych, sieci itd. Pokażcie mi samouka, który rozumie te wszystkie rzeczy.
Zaraz
Po pierwsze, na studiach zdobędziecie wiedzę, której nigdy sami byście nie tknęli, a znacznie poszerzy ona wasze horyzonty. Algorytmy, struktury danych, assembler i to jak poszczególne instrukcje są zaimplementowane, sygnały/kodowanie, bebechy systemów operacyjnych, sieci itd. Pokażcie mi samouka, który rozumie te wszystkie rzeczy.
Zaraz
Ernando +7
Z takim podejściem trudno znaleźć "bratnią duszę", chyba że innych toksycznych przegrywów na tagu, co często ma tu miejsce i tak się tworzy zamknięte kółko wzajemnej adoracji, które samo się napędza.
Bo Wy wszyscy tutaj odwołujecie się do skrajności. Za przegrywów bierzecie tych najbardziej widocznych frustratów i mizoginów, podczas gdy tych normalniejszych jest znacznie więcej, ale na nich nie zwracacie uwagi, bo toksyki się bardziej rzucają w oczy. ¯\_(ツ)_/¯
Jak się zwraca uwagę na tych najgłośniejszych to pewnie tak ¯\_(ツ)_/¯
To prawda, tylko że to nie jest większość tych osób, ale o tym już powyżej pisałem.
@Zgrywajac_twardziela: Nie sądzę ze jest krzywdzące. Sam się zastanów kolego ile można mieć pecha? Dziesiątki tysięcy facetów na to narzekają. Do tego zawsze problem zwala się na nas. Potem usłyszysz, ze to wina środowiska
@Zgrywajac_twardziela: no nie wiem, nie rzucają się w oczy, bo ich jakoś kurczę nie widziałem. Próbowałem kilka razy nawet podjąć dyskusję na tagu, ale zawsze odpisywali mi jedynie frustraci.
@Zgrywajac_twardziela: Dlatego nikt nie napisał zdania "kazda jedna na świecie taka jest". Juz Ci się uruchamia kolego...
Przeczytaj jeszcze raz, ale powoli, napisałem dokładnie to samo co Ty xD
@Zgrywajac_twardziela: no nie do końca, napiszę to samo raz jeszcze, tylko przy użyciu większej ilości słów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No nie wiem, nie rzucają się w oczy, bo ich jakoś kurczę nie wiedziałem, bo ich nie ma, nie istnieją (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@to_jest_chyba_kurcze_zart: dokładnie, najpierw to bądźcie sami ze sobą szczęśliwi.
A jak już będziecie szukać kobiety to znajdźcie taką na swoim poziomie, a nie tępa dzidę do ruchania, bo sobie tylko krzywdę zrobicie, a co gorsza możecie skrzywdzić niewinne dziecko.
@Zgrywajac_twardziela: Skoro słowo niemal nie ma dla Ciebie znaczenia to nic tu nie zdziałam już
@KondominiumKatoSocjalistyczne: Jak myślisz jakie są wolne 20+?