Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 516
K---s w cipie nie wyleczy waszych problemów egzystencjonalnych. I tak je będziecie mieli, i tak będziecie nieszczęśliwi. Opieracie szczęście na obserwacji osób które "ruchajom" a tak naprawdę głównym powodem ich sukcesu jest nie zastanawianie się lub życie chwilą. Krótkie dawki hormonów nie zrobią z was innych osób, związek nie jest gwarantem szczęścia a może nawet stworzyć nieszczęście które nawet nie poznaliście.
  • 85
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@to_jest_chyba_kurcze_zart:

K---s w cipie nie wyleczy waszych problemów egzystencjonalnych. I tak je będziecie mieli, i tak będziecie nieszczęśliwi. Opieracie szczęście na obserwacji osób które "ruchajom" a tak naprawdę głównym powodem ich sukcesu jest dobra morda, 180+ i odpowiednie środowisko. Krótkie dawki hormonów nie zrobią z was innych osób, związek nie jest gwarantem szczęścia a może nawet stworzyć nieszczęście które nawet nie poznaliście.

Poprawiłem żeby się wszystko lepiej zgadzało.
  • Odpowiedz
Jejku, jak piszesz "niemal każda" to brzmi jak 99%, a z tym się nie zgodzę no. Jakby tak było to mielibyśmy w tym kraju same Karyny i samych Sebków(no bo kto inny chce być z Karyną), a przecież tak nie jest.

@Zgrywajac_twardziela: A od kiedy np Rozwiązłość seksualne jest związana z byciem karyna? Jeżeli miałbym na plus wyróżnić jakas grupę to karyny wlasnie, bo one się starają czasem dla swoich
  • Odpowiedz
@Gilbert_Prukwa:

A od kiedy np Rozwiązłość seksualne jest związana z byciem karyna? Jeżeli miałbym na plus wyróżnić jakas grupę to karyny wlasnie, bo one się starają czasem dla swoich facetów. Najgorszy odpad to są takie zwykłe studentki co przyjechały do dużych miast, szare myszki itd

To kim jest według Ciebie Karyna? Przecież Karyna to określenie na taką typową puszczalską klubową patusiarę xD Chyba trollujesz coś czuję, najwyraźniej złapałem zarzudge
Zgrywajactwardziela - @GilbertPrukwa: 
 A od kiedy np Rozwiązłość seksualne jest zwią...

źródło: comment_1614684755cyIx8aoO5NqXioJ1OVPaHX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: IMO @Gilbert_Prukwa, ma tutaj rację, niestety model że to typowa Karyna jeździ na dyskoteki i daje po kiblach, pierwszemu lepszemu Sebie który zachowuje się jak alfa, to przeszłość.

Wtedy jeszcze nadmierna rozwiązłość była mocno piętnowania. Teraz mamy stereotypowe "Julki" - studenki, często z bogatszych domów, zadbane, odstawione, które szaleją po tinderach/klubach/zagranicą/erazmusach i nie spojrzą nawet na zwykłego przeciętniaka, co dopiero kogoś kto mocno przegrał loterie genetyczną, bądź
  • Odpowiedz
@Raison: Ale to znowu jest generalizowanie i wrzucanie wszystkich kobiet do jednego wora z jakimiś tępymi puszczalskimi Julkami ¯\(ツ)_/¯ Ja bynajmniej nie przeczę że takich nie ma, ale twierdzenie że to są niemal wszystkie kobiety w kraju to srogie przegięcie ¯\(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Zgadza się, ale tak jak ktoś napisał wcześniej, może ktoś miał pecha? No ale ile razy można mieć tego pecha? Problem jest też taki że te co ogarnięte dziewczyny często są już pozajmowane, z racji pandemii główną metodą poznawania są aplikacje randkowe, a nie oszukujmy się, dużo osób tam nie idzie szukać miłości.

Może nie wszystkie, bo nie ma nigdy tak że jakiś stereotyp stosował by się do 100%
  • Odpowiedz
@Raison:

Zgadza się, ale tak jak ktoś napisał wcześniej, może ktoś miał pecha? No ale ile razy można mieć tego pecha? Problem jest też taki że te co ogarnięte dziewczyny często są już pozajmowane, z racji pandemii główną metodą poznawania są aplikacje randkowe, a nie oszukujmy się, dużo osób tam nie idzie szukać miłości.

Może nie wszystkie, bo nie ma nigdy tak że jakiś stereotyp stosował by się do 100%
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: Zgadza się, jednak powiedz mi w takim wypadku gdzie szukać? Praktycznie wszystkie miejsca gdzie można kogoś spotkać - pozamykane. Jak nie uczysz się/studiujesz to też już odpada. Nawet do klubu iść - w klubach też jednak wiadomo jacy są ludzie i po co tam chodzą.
Z drugiej strony uważam że bronienie "dobrego imienia" płci - a jednocześnie jechanie że WSZYSCY użytkownicy tych aplikacji są g*wno warci, jest lekką hipokryzją.
  • Odpowiedz
@Raison:

Zgadza się, jednak powiedz mi w takim wypadku gdzie szukać? Praktycznie wszystkie miejsca gdzie można kogoś > spotkać - pozamykane. Jak nie uczysz się/studiujesz to też już odpada. Nawet do klubu iść - w klubach też jednak wiadomo jacy są ludzie i po co tam chodzą.

Stary no ludzie poznają się w różnych miejscach, w szkole, na studiach, w pracy. Jak ktoś specjalnie chodzi w dane miejsca, które, umówmy
  • Odpowiedz
No to sorry to jest jak dla mnie absurd żeby wyciągać wnioski że kobiety to szmaty, na podstawie szukania partnerki na apkach które służą głównie do znalezienia szybkiego ruchania xD Większość normalnych kobiet nawet nie pomyślałaby żeby zakładać tam konto.

@Zgrywajac_twardziela: Stosujesz taka odwrócona logike. Jak normalna wg Ciebie założy tam konto to przestaje być normalna? Znowu NIEMAL KAŻDA wolna laska chociaż raz spróbowała tinderow itd. Mam dwie wolne katoliczki
  • Odpowiedz