Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@JaFracek: kupiłem parę lat temu najtańszego laserowego brothera, chyba przeżył już wszystkie drukarki HP a tusz w przeciwieństwie do atramentowki to koszt pizzy, póki co w warunkach domowych wymieniałem raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JaFracek: uu kolego, moja dziewczyna też miała, współczuje. Od siebie mogę polecić gorąco CANON Pixma MG5750, mam w firmie kilka, dosyć mocna codzienna eksploatacja wymiana średnio co 2/3 lata, tusze zestaw zamienników koło 20 zł. Kilka tuszów i zwraca się różnica w cenie, a zdrowie psychiczne o niebo lepsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@zentralhajcung: o tak, zostawiłem w domu rodzinnym tego Canona, kiedyś był po 350 i pół rodziny w nie zaopatrzyłem, później nie było ich nigdzie jakiś czas, kupiłem tego HP na szybko i kupię Canona mimo że teraz chodzi po 500 zł.
  • Odpowiedz
@JaFracek: kup sobie czarno biały laser poleasingowy za 100-150zł. kupiłem takiego rok temu z tonerem zapelnnionym na 30% przez rok zjechałem z niego 5% a naprawde duzo przez rok wydrukowalem
  • Odpowiedz
@JaFracek: to samo gówno mi #!$%@?ła to ją dodałem z systemu po wifi. Windows ściągnął jakiś generyczny sterownik i drukuje. Ze skanowaniem gorzej bo ta gównana apka nie umi i musze z kablem latać.
  • Odpowiedz
@dzieju41: brother to prawdziwe naddrukarki, kupiłem laser hl-2130 czarnobiały chyba w 2014 roku, za jakies ok 400 cebulionów i #!$%@?, jest boski, toner to ze 20zł zamiennik albo napełnienie a starczy na ok 700stron, no i brak tuszu to cos pieknego, postoi i dwa lata nie używany, odpalasz i jedzie z tematem. A taka poddrukarka atramentowa? zaschnie jak nie drukujesz wiecej niz 2-3 tygodnie. Polecam.
  • Odpowiedz
  • 4
Udało się!!! Po 4 godzinach, 3 powrotach do ustawień fabrycznych, 3 restartach routera i drukarki wydrukowała.
  • Odpowiedz
@JaFracek kuźwa wiem co czujesz, kiedyś byłem zmuszony używać takiej samej albo bardzo podobnej w okresie kiedy dużo drukowałem. Po dwóch dniach wiedziałem czemu dostałem ja za darmo a po dwóch tygodniach jebnalem jej gonga aż się połamała i wyniosłem na śmietnik. Już wolałem dymać kilka kilometrów do punktu ksero.

A w ogóle HP za drukarki powinno zostać zniszczone.
  • Odpowiedz
  • 2
@JaFracek: jak chcesz coś całkiem spoko to Brother dcp-j105 jest dobry, wszystko bezprzewodowo robię i jak do tej pory nie zawiodła. Ale i tak jestem znania że drukarki to #!$%@?, najgorszy sprzęt biurowy
  • Odpowiedz