Aktywne Wpisy

jutronaobiadznowuryz +144
Nagotowałam dzisiaj ziemniaków dla owiec, a potem z bebe the jagniątkiem pojechałam do weterynarza.
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
Jestem bardzo przywiązana do tego smarkusa. Stado ją odrzuciło, włącznie z matką, więc karmię ją ręcznie. Za każdym razem gdy przychodzę, bebe jagniątka obwą#!$%@? i oblizuje mnie całą, kończąc rutynę na włożeniu nosa do obu moich rękawów, by upewnić się czy czegoś tam przed nią nie chowam.
Widzę w niej siebie.
Wyprowadzana na dwór z resztą, szybko zostaje
źródło: temp_file197594129837913198
Pobierz

#wakacje
źródło: comment_1614458418ai6gOGBrMDukkJJ1FaoQZa.jpg
Pobierz@TheAwaken2: to jak dzieci skończą z 10 lat chociaż, teraz trochę za małe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@puaz82: o kurczaki! faktycznie! oglądam jego kanał regularnie, zaraz zrobię sobie powtórkę
Kraj i klimat fajny ale wszedzie syf. Doslownie smieci sie walaja po ulicach. Mnostwo niedokonczonych budynkow. Jak narzekasz na jakosc drog w polsce to po powrocie z albanii bedziesz je wychwalal :)
90% mijanych samochodow to mercedesy (stare beczki) bo tylko one daja rade na tych drogach.
Jesli chodzi o zwiedzanie to
@Instynkt: o kurcze to sie mega pozmienialo :)
Z turystami/uchodzcami to juz tak wtedy bylo (wtedy zreszta nie bylo uchodzcow:P) Bylo widac ze zdaja sobie sprawe z faktu ze turystyka to moze byc cos na czym zarobia (jak mysmy byli to albania jeszcze sie nie robila popularnym kieunkiem)
A tak z ciekawosci to zmienili podejscie do przepisow ruchu drogowego? Kumpel niezle