Aktywne Wpisy
W związku z dużym zainteresowaniem i wieloma prośbami pod moim dzisiejszym wpisem xD kontynuuję temat pewnej wesołej grupy na FB o związkach mieszanych.
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
TwojHimars +132
Pierwszy raz widzę by ktoś inteligentny i wykształcony - lekarz medycyny, publicznie i ostentacyjnie spuścił swój dyplom w kiblu xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
Czuję się w #!$%@? osamotniony, mam znajomych z liceum, ale na studiach właściwie z nikim nie utrzymuję zażyłych kontaktów. Niby mnie lubią, ale jak przychodzi jakaś impreza to jestem ostatni do zaproszenia, wszyscy coś robią a ja w tym czasie siedzę w domu albo na mieszkaniu, bo nikt mi nic nie proponuje. Jedynie jak znajomi chcą zagrać w kosza to mi zawsze proponują, bo najlepiej z nich ogarniam. Zajęcia wszystkie zdalne, wszystko pozamykane i siędzę jak to gówno w czterech ścianach i nie zanosi się żeby prędko zaczęli otwierać. Zaraz skończą się studia, zacznie się praca i praktycznie cały okres studencki nie zrobiłem nic ciekawego. Właściwie odkąd skończyłem liceum to nie zdarzyło się nic ciekawego, studia i ewentualnie poprawki w wakacje, cała moja rozrywka. Plus taki pandemii, że najprawdopodobniej nie zrobią planowanej imprezy na zakończenie studiów i nie będę tam musiał iść, gdzie większość przyjdzie ze swoimi partnerami/kami. Nie czuję żebym miał osobę do której zawsze mogę zadzwonić, wyżalić się czy po prostu pogadać. Dodatkowo zabujałem się w koleżance, która zachowuje się tak ambiwalentnie, że nie wiem o co jej chodzi. Niby życzy mi powodzenia przed egzaminami, nikt inny tego nie robi, a jednocześnie w większej grupie czuję takie dziwnie napięcie i mamy problem żeby wymienić kilka zdań, z wszystkimi innymi rozmawiamy swobodnie a ze sobą jakoś nie idzie. W mniejszej grupie już jest większy luz, zdarzyło jej się do mnie przytulać. Albo sama zagaduje, a potem odpisuje dopiero na drugi dzień jakby się nic nie stało. Już drugi raz mam akcje z dziewczyną, której nie wiem o co chodzi. Łatwo się nakręcam i potrafię się wkurzyć o pierdołę. Na kompletny brak zainteresowania nie narzekam, w ciągu ostatnich 4 lat zawsze była jakaś dziewczyna z którą można było coś ugrać, ale albo nie do końca mi pasowała albo z tymi które mi się podobały potrafiłem koncertowo #!$%@?ć. Myślałem żeby założyć #tinder, bo tam w większości przypadków wiadomo co kto chce, ale mam obawy czy mnie nie wyśmieją znajomi jak zobaczą, że w taki sposób szukam szczęścia.
#samotnosc #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6039761da6e343000ac02654
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Przekaż darowiznę
Zaakceptował: LeVentLeCri