Aktywne Wpisy
Kagernak +644
Kurde, ale zajebisty zwrot akcji! Joński już taki zmęczony się wydawał, pozwolił temu burakowi z PiSu na swój przydługi wywód, wydawać by się mogło, że już po ptakach a tu z taką petardą wylatuję, że on od początku miał dowody, że Soboń cały czas ściemniał. Warto było od 10 siedzieć i słuchać tego pitolenia by być świadkiem tej akcji.
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
( ͡º ͜ʖ͡º)
#sejm #polityka
Maurelius +44
Jezu, błagam, żeby to przeszło jak najszybciej. Nie dość, że trzeba byłoby #!$%@?ć na janusza 8 godzin mniej w ciągu tygodnia, to przetarlibyśmy szlaki na świecie wprowadzając to w skali kraju, a co najważniejsze - grażyny nie nadążałyby z gotowaniem bigosu na uspokojenie dla takich Dariuszy z Giftpolów xDD
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
#gospodarka #ekonomia #korposwiat #pracbaza #polityka #sejm
Budżet okolice 3k, ale 1k w dół czy w górę nie robi większej różnicy, jedyny problem jaki mam to że nie chciałbym samsunga żadnego, huawei teraz też wygląda na kiepski wybór, Xiaomi z jednej strony uwielbiam z drugiej nienawidzę, a poza nimi na placu boju zostają nowe chińczyki albo iphone.
Co aktualnie jest świetnym wyborem jeśli zależy mi w sumie na ogólnej wydajności, baterii plus dobrym aparacie? Do tego ekran, tylko nie LCD.
#telefony #android #apple
@emajenmarne fakt, zapomniałem o oneplus, a też warte uwagi.
Iphone gdzieś z tyłu głowy rozważam ale każda styczności z iOS jakoś mnie zniechęca do niego więc boję się że mi się nie przyjmie ;)
Ewentualnie jeszcze xiaomi mi 11, w przedsprzedaży za 3500 jest 1000zl w gazdetach gdzie myślę też chociażby o odkurzaczu robocie. Ale jakoś 3500 i xiaomi mi nie przystaje za bardzo...
O tyle spoko opcja że telefon na firmę mogę wziąć, odkurzacza nie, a jak dają bon obok to nikogo to nie obchodzi, VAT
@lastro nie chce Samsunga :( czekam na premierę Oneplusa 9 i zobaczę co wtedy będzie, bo jak już zaczynam wymyślać to jeszcze
@Pr2speQ: A uzywales tez tego trybu na Samsungu? Nie wydaje mi sie, zeby byla jakas znaczaca roznica w prowonaniu do P30. Zresztą
@Pr2speQ: Ale dlaczego?
@lastro nie pytaj, bo nic rozsądnego tu nie odpowiem :D Samsung mnie nie interesuje zwyczajnie i nie chce mieć smartfon od nich